løping

løping

søndag 1. september 2013

tredemølle er dødt og andre bekymringer

30 dager til Berlin maraton, det dukker flere og flere løp som jeg skulle liksom ha forberedt meg hele året, men jeg føler meg langt fra toppformen.

mottok billetten til Berlin har om dagen og fikk
vondt i magen med det samme

I går måtte jeg si farvell til min gamle kamerat av 11 år; tredemølle mi døde. Ikke at jeg bruker den så mye om sommer, men det hjelper når det regner eller jeg er alene hjemme med bare
Theo. Og i disse dager med alle angrep på diverse løpere i skogen osv blir kanskje mølle mer og mer populær.

Så nå ser jeg etter en ny mølle og jeg fant den jeg kan bare drømme om nordictrack mølle (problemet er bare å finne en måte å få den fra USA til Drammen billigst mulig.)

Disse siste uker er det mye på planen. Denne uka løp jeg mine 28km (dvs løp 24 og gikk/løp siste 4 oppover 250m opp Konnerud bakke)



Ser ikke så bratt på bildet men tro meg!!!...
Endomondo Running Workout (her ser man monster bakken i tall)
Nå her jeg også meldt meg på Drammens halvmaraton på søndag, tar det som en treningsøkt, så det blir nok ikke under 1:50, men jeg skal da ikke skuffe megselv.
Om tre uker er det Oslo maraton, jeg er påmeldt halv og da er det bare 1 uke til Berlin, jeg vet ikke om jeg kan i det hele tatt stille opp, må i hvertfall ta det veldig rolig.

Jeg ser vel mange av dere i nærmeste uker. Lykke til in whatever løp dere deltar



R.i.P


6 kommentarer:

  1. Dumt med den mølla di.
    Jeg drømmer også om mølle, selv om jeg har blitt modigere iskogen det siste året. Burde heller blitt reddere. Lykke til i Drammen, også selvfølgelig i Oslo + Berlin.
    (psstt, du burde oppdatere oftere, slik at jeg får flere tips -))

    SvarSlett
    Svar
    1. Jeg burde nok oppdatere oftere, men har jeg tid???? nei... Takk og lykke til til deg også. Første maraton er som første barn, mest lykke

      Slett
  2. Jeg er så imponeret af din træningsmængde - er sikker på, at du kommer at klare dine løb i fin stil. Måske vi løber på hinanden i Berlin? Lykke til!

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja bare jeg ikke får noen skader nå de siste ukene. En 30km-tur til og kan jeg slutte med langturene. Hvis du ser meg i Berlin så dra meg i nakken, jeg blir der heeelt alene ;((

      Slett
    2. Kom til Früstucklauf og hold øje med vikingerne fra Aalestrup ;-)

      Kunne være dejligt at hilse på dig - jeg holder øjnene åbne. Løber selv i en Denmark-singlet med "Motionsløberne Aalestrup" på ryggen

      Slett
    3. skal prøve å finne deg da :)

      Slett