løping

løping

onsdag 1. januar 2014

Julenisen gaver i år


Vi har kommet i 2014 allerede, men jeg er i det siste veldig forsinket med alt. Det er altformye å gjøre siste tiden før Jul og i tillegg for mye jobb og for mye LIV som står i veien. Jeg klarer å fungere til daglig, klarer til å med ta små løpeturer (mye takket vøre lett tilgjengelig mølle på soverommet) men thats it. Bloggen og til og med å lese andres blogger må vike.
Men ting skjer og jeg må nesten skryte av mine siste gaver/innkjøp.
så det er et innlegg som er fullstendig reklamefylt og burde kanskje komme før Jul.

I år var jeg nok en snill , snill pike. Jeg har fått det jeg har ikke en gang tenkt å ønske meg til Jul ; Garmin 620 pulsklokka.

Jeg har ikke så mye å si om den, fordi jeg har ikke ord. Skjenner ikke hvordan de klarer det. Teknologien bak denne klokka er helt fantastisk, den måler absolutt alt under løping; beinbevegelse, korpsbevegelse, VO2 osv osv osv… Jeg har prøvd å løpe med den 3 ganger og hver gang oppdager noen nytt. Nå konsentrere jeg meg på å følge med cadence og denne skjermen og holde meg på høyre sida av "klokka" dvs over gjennomsnittet. Etter hver økt for jeg også min VO2 måling (vet ikke hvor nøyaktig den er; baserer seg på min puls og tempo) og restitusjonstid (ikke bryr meg om den så veldig) samt ca beregnet hvor fort jeg kunne løpe 5km, 1mil, 10km, halv og full maraton (ville være gøy hvis det stemte for sist fikk jeg beskjed at jeg klarer maraton på 3:45). min forrige Garmin klarte nesten ikke å lokalisere satellitt, tok meg 10- 30 min for å finne satellitt og noen ganger gav jeg bare opp, denne klokka finner satellitt når jeg er hjemme, på badet, så ;)))))
Som dere kanskje skjenner jeg er meget fornøydt, det er bare å håpe på friske bein og løpe… med tiden kommer jeg sikkert til å oppdage mer og mer av klokket funksjoner, den er faktisk litt for avansert for meg og jeg skulle kanskje donere den til noen som Marit Bjørgen eller….? nei, hun har den nok selv.

Det andre jeg kan skryte av er nye ørepropper. For meg som løper med lydbøker eller musikk på øret konstant gode ørepropper er et must. Hadde alltid løpt med propper fra IPhon, men klarte å ødelegge 3 par enten av fuktighet eller fordi jeg drog for mye i kabelen. Så det var på tide å investere i noe bedre utprøvd. Har kommer Tone og Løpeskjørt. no til utsetting
 ørepropper
Ikke bare sitter de godt i øret, men lyden er faktisk bedre enn fra Iphon5 propper og har ikke problem med ledning. Kanskje en liten minus: jeg hører når ledning svinger men det løste jeg med å føre ledningen under genser.
Så Nissen var gavmild i år.

Neste år ønsker jeg meg bare startkontingenter til maraton (New York hint hint….)

Over og ut for meg på tide å oppsummere 2013, men må hvile meg litt etter intens jobbing i det siste. Så irriterende å jobbe når mesteparten av befolkning sover, eller koser seg hjemme. Var ikke gøy å jobbe i dag M;((

5 kommentarer:

 1. Hektisk liv Ania - all ære for at du greier å holde hjula i gang og motivasjonen oppe! Godt nyttår til deg ;-)

  SvarSlett
  Svar
  1. i lige måde! Det er mange som klarer det utrulige du inkludert!

   Slett
 2. Den klokka både høres og ser veldig fin ut! Sånn kunne jeg også tenke meg :) Må den lades som flere andre Garminklokker?

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja den må lades, men lader er mye bedre enn de den forrige Garmin den er magnetisk og lett å feste og lader raskt.
   Holder over 1 uke og over 7 løpeturer uten at jeg måtte lade den ennå (etter at jeg fullladet da jeg fikk den) Anbefales!!!
   og ...Ja Kondismedlemer er de eneste som får rabatt på klokka på Løplabbet

   Slett
 3. Snille nissen!
  De øreproppene tror jeg blir å bestille. Sliter som besatt med å finne noen som ikke sklir ut, ødelegges av regn/svette og ikke lager gnagsår i årene - i tillegg til å ha god lyd. Sånn klokke skal jeg også ha, men ikke før min gode gamle garmin305 tar kvelden. Kan ta mange år det -)
  Godt Nyttår Ania!

  SvarSlett