løping

løping

søndag 11. desember 2011

første løpetur i snøvær

I dag samlet jeg meg , brukte 1 time på å velge klar og sko og samle alt utstyr, teipe ankelen osv og til slutt tok jeg meg en tur i snøværet. Det var utrulig fint vær, men noen glimt av sol, bare -3 grader og vindstille.
Gjett hvem som var mest glad for den løpeturen

Skoene (mine trail adidas) fungerte kjempebra. Ville anbefale de til alle gamle dammer som brekker bein og hofter når de kommer seg ut på den første snøen. Men ikke bare... det er kanskje første gang jeg har noen sko "med vinter dekk**" men jeg må si; for et forskjell, skoene satt som støpt og til og med på isen var det ikke noe problem å holde meg fast. ankelen min er dessverre ikke helt bra ennå. Jeg måtte virkelig se meg om hver gang jeg skulle sette foten ned (derfor så lavt tempo) jeg kjente hver eneste stein, isklump og ujevnhet på veien og flere ganger gjorde det skikkelig vondt, så jeg skal løpe mest på mølle neste uke også, men de lange, rolige turer skal jeg nok ta ute.

'
dagens tur og jeg kunne løpe enda lengre...
 
For dere som har kommer fra Norge og alltid bodd i Norge er det kanskje rært at noen kan bli så begeistret over norsk natur, men for meg slike landskap som på bilde nederst er helt fantastiske. Der jeg bodde mine færste 2o år måtte jeg kjøre lang for å i dete hele tatt kunne jogge og det ble aldri så fint. Så jeg larte meg å virkelig sette pris på naturen i Norge

Jeg måtte bare stoppe for å ta bildet fantastisk fint ute i dag

Jeg elsker skogen rundt her på Konnerud. Det er nesten synd å ikke løpe når det er slike områder her!!!
Bare ankelen og helsa generelt holder!

(det er nok flere med samme oppfatning for i dag på min løpetur traff jeg 4 mennesker i full gang med løpetrening, når jeg løper ellers så blir jeg heldig om jeg treffer 1)

2 kommentarer:

  1. Så heldig du er som har en hund til løpekompis! Jeg tror også terrengsko er genialt for dette føret, sikkert også mye bedre/skånsomt for beina enn brodder og pigger.

    Fantastisk vintersolbilde!

    SvarSlett
  2. Jeg kan også bli betatt av det norske vinterlandskapet. Særlig nå når det er helt nytt for vinteren.
    Krysser fingrene for at ankelen blir helt bra fort.

    SvarSlett