løping

løping

søndag 17. juni 2012

1 sec på feil sida. I form løpet 2012

I går løp jeg I form løpet i Oslo.
Egentlig tenkte jeg å bare løpe det som 10km trening. Jeg jobbet til sammen 4 nattevakter og 3 andre vakter forrige uke, beina føles bra men kroppen er fortsatt sliten etter maraton for 2 uker siden. Likevel siden jeg meldte meg og betalte den stive avgiften ville jeg i hvertfall dukke opp. ....og når jeg dukker opp så løper jeg....og når jeg løper (viser det seg) da løper jeg alt jeg har.


ved målgang (bilde lånt fra I form)

Jeg plasserte meg godt i de første rekkene ved starten, så Janicke i første rekke og så henne lede hele graia et par km (tenkte egentlig er det så bra? hun løp jo feil 2 ganger i slike løp og jeg hadde ikke lyst å løpe noen m ekstra) sorry Janicke ;)
Det viste seg at når man starter i de første rekkene så blir man tvunget til å løpe fort. Det ser dårlig hvis mange løper forbi og man blir liksom revet med. Jeg så at jeg løp i 4:20 tempo (alllllt for raskt). Ved ca 3 km og midt i alle de bakkene tenkte jeg at nå gir jeg opp, skal bare komme meg til mål men bryr meg ikke om resultat. Det går ikke annet å legge til slik en oppover løype på I Form løpet (det skulle være enkelt løp for damer). Heldigvis når man kom til ca 5km begynte løypa å gå nedover. Vi klatret over 130m nå m,åtte det komme ned. Heldigvis for dette for hvis de bakkene fortsatte ville jeg nok for første gang i mitt liv bryte under en konkuranse.
Vel i mål 50:01 utrulig kipt å ikke klare å løpe 1 sec raskere. Jeg ville nok klare dette hvis jeg b areviste at det gjaldt 1 sec. Uansett ganske fornøydt! Det ble raskere enn Sentrums Løpet, jeg fikk ikke med meg noen av premiene (hadde så lyst på den sykkel), men endte med abonnament til I Form og en flaske Vitamin vann. Små gleder

13 kommentarer:

 1. Bra jobba! Lett å la seg rive med i andres tempo. Da gjelder det å konsentrere seg om sitt eget løp. Må sjekke den løypa; alle sier at det var så mye oppover... Det er jo litt amatørmessig. Ikke var det 10 km heller hørte jeg.
  Små gleder i hverdagen trenger man!

  SvarSlett
 2. VELDIG BRA, maratonsliten og alt!
  Jeg synes løypa var bakkete ifjor, men iår høres den jo enda verre ut. Ifjor var det 2 runder med mye opp og ned, men det er jo nesten å foretrekke framfor å legge alle bakkene på de første 5km. (Nå ble jeg for første gang litt lettet over at jeg stod over -)

  50.01 er jo ei strålende tid!

  SvarSlett
 3. Bra jobba og det ene sekunder; blås i det!! Det er detaljer, for du vet at du kan sub 50 (nemlig!!). iFORM løpet har stort forbedringspotensiale spør du meg.... Synes du skal klappe deg selv på skuldra jeg!

  SvarSlett
 4. Jeg tror kanske jeg så deg før start i går. Litt usikker da på om det var deg, men når jeg ser bildene nå, så var det deg i grønt. :o)
  Utrolig bra løpt i den løypa der! 50 minutter er jo dritbra! Gratulerer!

  SvarSlett
 5. Hyggelig å hilse på deg Ania!
  Vel blåst i tung løype:-)

  SvarSlett
 6. Hei! Kom tilfeldig over siden din, gleder meg til å følge med videre! Bra jobba på løpet! Ha en fin kveld :)

  SvarSlett
 7. Tusen Takk Anna. Jeg har litt problemer med å følge sitt løp, adrenalinet og mennesker rundt får meg til å overdrive tempo.
  Ingalill Ja det var nok mer bakker enn ifjord. JEg håper du stiler neste år frisk og uten plager
  Silja takk, egentlig tenker jeg ikke på den 1 sec, men det ville høres mye bedre ut 49, et eller annet. Kanskje neste gang?
  Toneklone. Jeg så deg også, men det virket du hadde så masse folk rundt deg ville prate med deg etter løpet men da fant jeg deg ikke. Ble så opptatt av premietrekninga, hadde sååååå lyst på den sykkel ;)
  Siri i lige måde! Takk for gaven belte ble utprøvdt i dag og det var det jeg trengte!
  Kunnskapsriktrening: Jeg synes det er helt utrulig at noen leser hva jeg skriver i det hele tatt (med alle feilene og tull). Men jeg må si at jeg får mye støtte og mye hjelp gjennom denne bloggen. Og så hyggelig å treffe på bloggere på div løp. Jeg føler at jeg nesten kjenner flere folk

  SvarSlett
 8. For en bra tid, da, med alle oppoverbakkene og alt! Rett etter maraton! Superbra :)

  SvarSlett
 9. Synd med det sekundet, men et flott resultat likevel!

  SvarSlett
 10. Bra jobbet uansett! Men vet det er kjipt når man er så nærmt, men likevell ikke klarer å slå persen!

  SvarSlett
 11. Takk en gang til.
  Astrid 2 uker etter maraton. På tide med ordentlig trening!
  Lille Søster Nå er jeg påmeldt Hytteplanmilla. regner med og miste denne sec.
  Mia Jeg slod pers, men er fortsatt over 50min og det er liksom ikke helt det samme. Nye muligheter i høst

  SvarSlett
 12. Hihi, tar det ikke ille opp - skjønner godt at du kjente frykt da jeg lå i tet. Gjorde tross alt det selv. (c; Bra jobbet, og hva er egentlig et sekund til eller fra? Jeg vet jo hvordan du tenker, men i det store og hele har det ingen betydning. Og tenk hvor stor gleden blir når du omsider ser fire-tallet først!! (c: Neste gang...

  SvarSlett