løping

løping

mandag 3. juni 2013

sommer, selskapløping og videre

Nå var det utrulig lenge siden det skjedde noe spennende ang løping her i huset.
Jeg løper mine turer, km etter km, uten noe progresjon. Føler som jeg står på stedet vil, blir ikke bedre, men i hvertfall blir ikke verre heller. Begynte å vende meg til tanken at jeg er blitt gammel og kan ikke regne med å bli så mye bedre, nå å holde på resultater fra før er en bragt i seg selv.


Ok kanskje ikke helt der ennå, men nærmere hver dag...

Jeg har fortsatt Berlin maraton i år, Drammens halvmaraton, halvmaraton i Oslo og kanskje noen 10kmløp foran meg og jeg har store planer om å få flest mulig venner og kjente til å starte å jogge.

Nå terroriserer jeg mannen min hver helg og fikk ham til å løpe med meg 12 km hver lørdag. Han lovte å løpe både lørdag og søndag, men etter lørdagsturen fikk han nesten ikke løfte beina på søndag, så jeg lot ham slippe. Det blir ikke like enkelt neste uke.
De turene med selskap er mye hyggeligere enn de ensomme km jeg løper, uansett musikk eller bok på øret , levende selskap er den beste, tiden går så fort og vi begge blir i en fantastisk humør resten av dagen. Gratis terapi. Kan ikke tenke meg å vøre deprimert når jeg løper . Bare Happy, happy... og om jeg ikke får klare en halvmaraton på under 1:50 min, 10 km på under 50 min eller en maraton på under 3:50 min så har jeg alltid dette "happy happy" følelsen.


Jeg fant en ny temposang. Det går ikke annet å løpe langsomt med denne i øret. (jeg har til og med sprintet oppover bakken).


6 kommentarer:

 1. Den lykkefølelsen er gull verdt, ta vare på den! For min del er det den aller viktigste grunnen til at jeg løper :)

  SvarSlett
 2. I perioder så står det bare stille en stund før det løsner og man får fremgang igjen. Noen ganger må man aktivt gå inn og gjøre noen endringer i treningsmønsteret for å få fremgang så det kan du jo vurdere.... Silja ;-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk Silja
   Jeg har begynt med treningsprogram til Oslo maraton. Det er mye lettere for meg å følge et opplegg. Da klarer jeg å være veldig disiplinert og stole på at det jeg gjør er bra. Så håper det skal gi resultater

   Slett
 3. Det er jo fint og bra 'å bare løpe', men kanskje ikke så motiverende? jeg har også hatt godt av å følge et program, ellers blir det jo til at man faller tilbake til gode gamle vaner.
  Jeg har også noen sånne 'power' sanger som gir et enormt kick. Har nesten en for hvert løp (der jeg har brukt musikk). Mon tro hva om får meg opp til Nibben om kun få dager ;-/

  SvarSlett
  Svar
  1. Lykke til Anna. Kom med eksempler på sanger jeg løper med musik nesten hele tiden (hvis jeg ikke hører på en bok eller har selskap)

   Slett