løping

løping

tirsdag 30. april 2013

Sentrumsløpet ...2013 is going to suck ;==

51,07 OK det er ikke mye å si om det. 20 sec bedre enn  ifjord, første 5 km i 5,10 tempo andre 5 km i 5,07 tempo. Første gang løp jeg noen løp med progresjon. (og det er det eneste positive).
Jeg ble sliten og jeg følte at jeg klarte ikke å gi mer, men siden jeg løp fortere andre delen av løpet så kanskje hadde jeg mer å go likevell. Uansett jeg klarte ikke å komme under 50 min på 10km. Jeg gir meg et år til å klare dette ellers gir jeg opp alle konkurranser bortsett fra maraton. Klarer jeg ikke dette har jeg ikke noe å gjøre på korte løp.


Nå klager jeg å syter, men slik er det for tida. Etter Poznan halvmaraton og min prøve på 10km har jeg konstatert at 2013 blir ikke mitt år. Definitivt regner ikke med gode løpeminner i år, kanskje neste år (jeg har meld meg på London maraton 2014, får se om jeg vil bli trukket).

Nå det positive. Været var fantastisk "As always". Jeg løp i løpeskjørt og det var deilig (en liten jente pekte på meg og sa til sin mammaen sin "se det er en jente!") Så jenter på tide med å løpe i løpeskjørt!!!
(Tone blir vel glad for det).
Jeg følte ikke at det var så folksomt som ifjord selvom det var enda flere folk. Puljestart fungerte mye bedre i år. Jeg så meg rundt men så ingen jeg kjente.
Gratulerer til alle fornøyde å glade som løp løp i helgen. til neste gang!!!! ;)

7 kommentarer:

 1. Ser ut som om du hadde en flott løpetur! Og det er for tidlig å konkludere 2013 ennå :-)

  Lykke til videre.

  SvarSlett
  Svar
  1. takk!
   du har nok rett sesongen er så vidt begynt

   Slett
 2. Syns du gjorde et bra løp, jeg. Du forbedret deg fra i fjor skriver du, og du hadde negativ splitt dvs løp bedre de siste 5 km. Bra gjennomført! Husk at det er helt på begynnelsen av sesongen, under 50 min er innen rekkevidde slik jeg ser det. Jeg prøver også å komme under 50 min, og har planer om å klare det snart!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja vi får se hvem som klarer det først!

   Slett
 3. Jeg brukte 66 minutter jeg:) Mitt andre 10K løp... Målet er under 60 min. Og at jeg skal kose meg underveis også. Trenger ikke vinne noe... Så synes du er veldig flink og at du jo ikke trenger å gi opp bare fordi du ikke kommer under 50 minutter. Det er jo ikke noe magisk som skjer da. Men synes du det er morsommere å løpe maraton, ja da er det jo en annen sak:)

  Lagt deg til på leselisten min jeg, så sees:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg var nok ganske oppgitt og frustrert når jeg skrev innlegge mitt. Nei jeg skal ikke gi opp så lett. Men ifjor hver løp var bedre enn forrige og jeg løp alt fortere enn 1 år før, så jeg håpet at det skulle bare fortsette. Når man legger så mye arbeid i det vil man se resultater. Jeg er sikker på at du kommer deg under 60 min på 10km ganske raskt. Det er bare viljen som må til.
   Takk at du gidder å lese hva jeg skriver og til og med kommentere det. JEg har fått masse hjelp å glede fra denne bloggen.

   Slett
 4. Gikk helt glipp av dette innlegget, og da jeg ble syke like etter Sentrumsløpet holdt jeg meg unna løpebloggene.
  MEN: ANIA: Gi seg fordi man ikke løper under 50, det går da vitterlig ikke an, legger ned VETO.

  VETO.
  , fikk du det med deg.
  Ok, jeg leste i kommentaren at du har kommet på bedre tanker, så du kan jeg legge bort pekefingeren. Jeg skulle forresen også gi meg, etter fjorårets Sentrumsløp, og forsåvidt også etter dette, ikke fordi det gikk dårlig, men jeg er så lei av å alltid bli syk. Se, der fikk jeg også sutret litt -)
  50 er styggfort!

  SvarSlett