løping

løping

søndag 22. januar 2012

Mølle distanse...når naturen ikke tillater noe annet og om å være et forbildet

Nedsnødd igjen dårlig løpeføre god skigli!!
tid for måking og snøfreser

I går ble vi nedsnødd!!! og denne veien som var bar og viste svart, deilig asfalt forrige søndag var ikke en gang brøytet i dag. Det var ingen vits å risikere beina, ribbbeina osv ved å løpe ute, selvom det var bare -2 grader og egentlig fint vær til å trene ute. Siden det er min første uke med klar treningsplan, kunne jeg ikke svikte allerede nå og måtte prøve å holde ut i hvertfall 7 dager!!! og i dag var planen å løpe distanse i 90 min. Tenkt at jeg klarte det på mølle?! Det ville jeg aldri trodd var mulig, men takket være flere avsnitt av "Frustrerte Fruer" på TV etter hverandre klarte jeg å løpe over 16 km.
 Jeg kunne faktisk løpe enda mer, bare at det var en kø til tredemølle hjemme; Sarah 7 år bestemte seg å løpe i Sentrums Løpe og hun trener nå 10 min hver dag( i dag ble det 1,3 km) etter henne ble det Theos tur (4år) han løp 5km/h i dag og veldig stolt :o)))
Tenkt at mine barn kunne se på Tv hele dagen og nå vil de "trene" og delta i konkurranser og de vil spise sundt (det går liksomt hånd i hånd) ingen godteri og ikke brus i hvertfall.
Når jeg ser dette så tenker at jeg har gjort noe godt og min trening ikke går til spille. Uansett mine resultater i div. løp så er jeg fornøydt for jeg fikk barna til å like å "gjøre noe sporty også". Det er vel den største premien

3 kommentarer:

 1. Svar
  1. Kommentarfeltet er litt rart. Får bare trykket på "svar" under Siljas kommentar.

   Men. Ivrige barn er morsomt. Så lenge det varer. Hos oss er de også ivrige etter å trene. Minstemann er svært fysisk og viser meg diverse balanseøvelser og push-ups titt og ofte, men kosthold har han ikke peiling på. I morges våknet han og ropte på is og sjokolade. Det skjer omtrent hver eneste morgen.

   Slett
 2. Gullunger -)
  16km på mølle er en prestasjon tilnærmet maraton. Gråter nesten av kjedsomhet bare ved tanken, men det er jo ikke så mye annet å gjøre på de verste dagene. Jeg har store barn som bare vil ha cola.

  SvarSlett