løping

løping

søndag 22. april 2012

En travell uke og trening

Denne uka har jeg egentlig ikke tid til maraton trening. egentlig ikke tid til trening i det hele tatt. Enten program til Szalkai skal lide eller familien (eller beina, eller jobben).

noen uker er det ikke tid til alt
Mandag Dag-vakt og Sarahs trening, tirsdag Dag-vakt til 16:00, onsdag Dag-vakt og Nattevakt. Dvs først til 15:00 og på igjen 22:::.30 til 07:30 på torsdag,, fredag Dag og Nattevakt igjen og Nattevakt natt til søndag, bakvakt resten av søndagen.

noen ganger er det tid å sjekke blogger

noen ganger vil man bare sove...
Da er det egentlig bare torsdag fri (etter at jeg har sovet og hvis mann ikke regner med barnas footballtrening fra 17:00) og jeg skal løpe 30km-tur denne uka.
I tillegg begynte jeg å ha vondt i kneet (har visst liten betennelse der) og det frister å ta fri fra hele løpinga.
Men den bestemte, ambisiøse og viljesterke jenta (nå kvinne) i meg vant denne uken også. På torsdag sov jeg 3 timer, hvilte meg 1 time og løp mine 30km. Rette etter turen løp jeg til barnehagen for å hente Theo, rett i dusjen og kjøre barn på trening. Da klarte jeg ikke å stå oppreist i 1,5 time og jeg lå på gressen og så på barna sparke fotball. Bra at mannen kom hjem før oss og middagen var i hvertfall klar (selv om kl 19:00).
Jeg klarte programmet mitt denne uka også, men neste uke er det Sentrumsløpet og samtidig skal jeg jo trene mot maraton. Begynner å angre litt at jeg meldte meg på løpet i Oslo. Nå får jeg ta det som det kommer. Skal trene etter min program tar fri på fredag og møter forhåpentligvis klar til start på lørdag.
Forresten er kneet mye bedre etter at jeg "festet" det med både teip og en slags knebeskytter.
Vi sees vel på lørdag (de fleste)

5 kommentarer:

 1. Det kan være en utfordring med løp man melder seg på underveis i oppkjøring til andre store begivenheter, men, jeg tror den rette innstillingen er: ta det som det kommer!! :-) OG, det gjelder vel også å innstille seg utfra hverdagen; noen perioder er tunge og da må man også "ta det som det kommer". Her i huset har det også vært en tøff uke og da er det godt at vi er trente så vi har litt overskudd og energi å gå på! Lykke til med kne og trening ;-) Håper du får en roligere uke nå.... Silja

  SvarSlett
 2. Puh, jeg ble helt anpusten av å lese dette! Skjønner godt at du gikk ned for telling på gresset etter tre timers søvn og 30 km... :-)
  - Lykke til på lørdag! Ta det som det kommer, og se på det som en god treningsøkt. Det gjør jeg!

  SvarSlett
 3. Og jeg som synes jeg har hatt det travelt!
  Tape har funket fint for hofta mi (om det var tape eller massasje, vet jeg jo ikke).
  Lykke til i Sentrumsløpet!

  SvarSlett
 4. Det hørtes slitsomt og travelt ut. Pass på kneet!

  Lykke til på lørdag!

  SvarSlett
 5. Kneet er undersøkt og tatt være på. Denne uka ser mye bedre ut. torsdag, fredag, lørdag fri. Vi sees på Sentrumsløpet!

  SvarSlett