løping

løping

tirsdag 10. januar 2012

Den usminkede sannheten

morgen vintertur
Det har ikke vart mye skriving i det siste fordi jeg er rett og slett sliten. Jeg begynner å revurdere allerede mine planer til 2012. Kanskje å løpe 50-60km i uka er litt for mye. I tillegg til løpingen kommer alle barnas aktiviteter; mandag, tirsdag og onsdag er det slalomtrening, torsdag, håndball, fredag har vi fri på lørdag nesten annenhver uke er det enten skiren, eller håndballturnering. På søndag var vi først i slalombakken, etterpå løp jeg en liten tur. Når jeg kom hjem, barna ventet klar, nå ville de GÅ på ski. Det begynner å bli for mye til og med for meg (the Superwoman).
Så hvorfor egentlig trener jeg?
ingen kan si at det er for utseendes skyld (se hvordan jeg ser ut etter en løpetur)Jeg er ikke sikkert at det er for helsensskyld heller (husker mine blodprøveresultater etter maraton), men det er definitivt for min psykisk helse, for freden i huset og fordi jeg MÅ....
Jeg er en endorfin junckie. Jeg må bare ha mine endorfiner og for tiden, tror jeg faktisk at jeg ville ikke klart meg uten mine løpeturer.

Dagens tur gikk på formiddagen  og var deilig.


Jeg løp to runder fordi det var omtrent eneste vei da det gikk annet å løpe uten å risikere beinbrutt. Jeg hadde med meg flaske med varm solbærtoddy, men etter første 6 km ble det til en iskald saft, så kald at det gjorde vondt i tennene. Jeg må nok vente med de skikkelig lange turer til det blir plussgrader ute.
Lykke til med DERES trening

4 kommentarer:

 1. Det ser ut som jeg klarte ikke å bestemme meg om jeg skulle syte eller skrive en glad-innlegg. Slik var det på hele løpeturen i dag. Med antall km løpt ble jeg bare det innlegge bare gladere og gladere (jeg tenker "bloggen" når jeg løper)

  SvarSlett
 2. Ah, selv super-woman kan komme til kort, så her er alle råd gode...
  Kan du løpe mens barna trener? Har dere avtale med andre foreldre om henting/ bringing? og ikke minst, må barna kjøres? (lett for meg å si som bor nokså sentralt i Oslo (og podens aktiviteter foreløpig er i skolefritidsregi))
  Og så må jeg bare si at det er ditt liv.Dine behov og for at du skal fungere som et forbilde og foresatt, må dine behov også prioriteres!Avhengighet kan være så mangt, både positivt og negativt.
  Solbærtoddyslush, det er tingen :-)

  SvarSlett
 3. Been there, done that. Men det går i bølger, heldigvis, alle dager er ikke like uoverkommelige! Keep it up!

  SvarSlett
 4. Det kan være ganske hardt til tider men det gjelder å stoppe opp og tenke to ganger om man kan få til kreative løsninger som man ikke blir utslitt av. trening skal jo gi et visst overskudd og ikke bare være mas og kjas!

  SvarSlett