løping

løping

MARATHON CHASING

Ja!... jeg kunne tenke meg å delta i en del spennende maratoner som arrangeres rundt i verden, men er begrenset av tid, penger, alder osv.
Jeg leste ikke så lenge siden i "i Form" eller "shape up" om en dame som løp 13 maraton i løpet av 8mnd. Jeg lurer på om hvor hun hadde tid til dette og hvem sponset hennes reising rundt i verden? Dessuten kan ikke tenke meg at det er særlig sundt å løpe så lang så ofte.Men jeg kan jo drømme ! ( så lenge beina holder er ikke 20 år lenger).
Da har jeg laget meg en liste over de maratoner jeg har mest lyst på:

New York Marathon Verden største of course. Dessuten fin måte å oppdage byen på. Det er ikke mer å si, alle kjenner jo til denne


Honolulu Marathon Den jeg egentlig drømmer mest om, og er egentlig mist sannsynlig at jeg kommer til å gjennomføre. Det er fordi jeg elser Hawaii etter å ha vart der 2 ganger. Fordi den er "spectacular,  starter om natt med fyrverkerig og big show .
og man løper lang kisten med utsikt mot havet nesten hele tiden. Man for oppleve soloppgangen over Waikiki (med min tempo). Og når man endelig er ferdig kan man skryte av å  ha deltatt i en av de fineste (utsikten) og varmeste maratoner

Berlin Maraton fordi den skal være best organisert og fordi den har den beste og mest oppmuntrende publikum og fordi den er så nær Norge. Dessuten er det ganske fint å løpe gjennom Berlin.

Tokyo Maraton tenk bare Tokyo! Og fra det jeg kjenner Japanere så må den være perfekt organisert.

Poznan (Polen) Maraton fordi det er der jeg kommer fra, fordi jeg kjenner denne byen, fordi endelig kunne jeg samle noen tilskuere jeg kjenner. Maratonet er så liten at man ikke trenger å krangle om plassen og det er faktisk mulighet for en god plassering. Og den er visst ikke den enkleste med en del oppover baker og ganske høy temp.

Boston Maraton fordi den er så eksklusiv og fordi man må kvalifisere seg til denne og for min del betyr det å klare å løpe en maraton på under 3:50h  som er en stor prestasjon i seg selv.

ps: Hva er det med meg...? når jeg ser på videoklipp fra maraton kommer tårene. Hormonelt?

Kanskje lista kommer å bli lenge med tiden og kanskje jeg kommer å oppfyle noen ønsker og krysse av noen av maratonene

2 kommentarer:

  1. Jeg har såå lyst til å delta på den "tulle"maratonen i Franrike der det serveres vin på stasjonene! Kanskje ikke løpet for de store persene, men garantert en opplevelse for livet:) Spørs bare om magen min som såvidt godtar banan, ville vært fornøyd om den fikk vin...

    SvarSlett
    Svar
    1. Det høres vanvittig ut. Dessverre er det ikke noe for meg. Jegf blir full bare lukter på vin; så enten ville det gå veldig bra og jeg ville ikke huske noe som helst eller veldig dårlig og jeg ville ende på sykehus.

      Slett