løping

løping

tirsdag 26. juni 2012

treningsprogrammer

Siden det går så bra når jeg følger fast oppsatt treningsprogram, så bestemte jeg meg å finne noe jeg kan følge til Oslo Maraton. Jeg kan ikke ha noe sånt ca 1 langtur i uka, litt intervaller osv. Jeg må ha en plan der det står: mandag det og det, tirsdag det og det osv. Det klarer jeg å følge.
Jeg har vart på min kjære "maraton. se" og fant trening til NY maraton. Det passer bra med noen modifikasjoner. Nå er jeg på uke 6 med noen forandringer. DVS: jeg skal ha 1 ordentlig styrkeøkt (30-45min) og skal ha 1 alternativ trening (gå-tur, sykling, svømming til og med fotball).


Kan jo svømme her (5 min hjemmefra)
 men det MÅ bli litt varmere

Som vanlig blander og mikser jeg litt dager, slik at jeg ikke må løpe langtur midt mellom nattevakter eller at jeg for fri de dagene som er fullstendig fulle.

Med tanke på det programmet, har jeg nå løpt en 22 km tur (med Kasper på 10 år som selskap på sykkel; ble helt sliten i hodet av alt pratinga hans, for noen ideer den gutten har), har vart på lang hiking-tur med "damene" fra jobben (over 10km og over 2 timers med små pauser der vi nytta utsikten).


utsikten er helt fantastisk. Det må litt til for å nyte den

Og for å ikke avvike fra planen måtte jeg løpe to økter på søndag. (siden dobbelt vakt på fredag og barnebursdag samt bursdagsgaveshopping på lørdag).

Ny uke, nye muligheter. Det startet med 30 min styrke på stuegulvet på mandag...(i god selskap med Sarah 8 og Theo 4. Gutten elsker streching).
Nå skal vi se om det programet klarer å garanter 3:50 på maraton i Oslo i år

4 kommentarer:

 1. Sprekt og beundringsverdig!! Jeg beundrer alle som orker samt får til å trene i en trang og stappfull hverdag!! ;-)

  SvarSlett
 2. Alt er så mye bedre når man følger et program! Jeg har bare et sånt "dag 1, dag 2, osv", og plukker den økten jeg har tid/lyst til innenfor dette. Dette funker best for meg da jeg har varierte dager, med enkelte dager med fri, og enkelte dager med dobbel jobb!

  SvarSlett
 3. Silja the same to you sier jeg bare. Kan ikke påsto at jeg har mer å gjøre enn deg og du får til både joggeturer, sykling svømming og litt til
  Mia det er et godt ide det også viktig å finne det man trives med. For min del må jeg ha veldig nøye oppskrift. Det gjelder alt i livet mitt; elsker planer!

  SvarSlett
  Svar
  1. Program er tingen. Jeg bruker Grete Waitz sitt nå, varierer annenhver uke med to ulike program. Fungerer veldig bra - og jeg følger omtrent til punkt og prikke. Keep up the good work:-)

   Slett