løping

løping

mandag 19. november 2012

Lykkelig av løping

Nå er jeg kommet i slik periode at jeg vil bare løpe og løpe lang. trening er blitt ganske behagelig; beina føles så og si friske og lette (ikke etter 25 km da, men men det må man regne med). Oppkjøring til Honolulu Maraton nærmer seg slutten. Denne søndag tok jeg min lengste turen (bare på 30km, men det bør holde).
Denne gangen løp jeg ikke helt i blinde, jeg har kjørt den veien først for å forsikre meg at jeg har sykkelvei hele veien og ikke må løpe midt på motorveien (spesielt nå, når det er blitt så glatt).
Det var en ny rote og en ny følge på vei; "endomodo". Min gamle "Sports Trucker" ville ikke fungere og jeg er glad for det for jeg oppdaget "endomodo" og så mange av dere (lesere/bloggere) bruker den. Det var så gøy når på dagens tur fikk jeg "massage from .." Janicke og Marit. Tusen takk, dere har ikke peiling hvor godt det gjør, jeg fikk glis fra øret til øret som holdt hele veien.

Løp over Ypsilon brua to ganger.
Masse folk på tur på søndagsmorgen

På lørdag klarte jeg også endelig og etter skikkelig 11min thriller å melde meg til Berlin Maraton neste år. Dere skulle ha sett meg; høyre hånda på IPaden, venstre på datamaskinen, trykking i ørske og hele tida ;" this side is not working properly, try again later". Til slutt klarte jeg å komme så lang som å type navn og e-mailen, men viste ikke om jeg klarte å trykke send riktig. Etter 11 min var påmeldingen stengt. Noen min senere og jeg fikk mail...Jeg klarte å melde meg kl 18:08. For en spenning i hverdagen!!!

Det mangler ikke på motivasjon, jeg løper mer enn vanlig og jeg er ikke blitt lei ennå. Når jeg er på jobben så planlegger jeg bare når og hvor jeg skal løpe. Det er deilig for tida.
Jeg løper med musikk og synger høyt (når jeg er i skogen) eller hører på bøker (takk til Mosjonista som fikk meg til å bli interessert i bøker på nytt) og da lager jeg enda verre grimaser.Så hvis dere i ser en idiot som løper og ler i nærheten av Drammen, så er det mest sannsynlig meg. (og dere trenger ikke å lete lenger)

Liten reklame, virkelig anbefaler for alle
som må løpe lange turer ensomt
 

Aloha for i dag oh mahalo for at dere giddet å lese.

Honolulu neste 2 uker til avreise
 

Ta på deg løpeskoene og nyt (jeg skal på nattevakt, men i morgen...)
 

6 kommentarer:

 1. Høres ut som en deilig turglede:-). Smiler jeg også. God vakt!

  SvarSlett
 2. Du inspirer stort Ania! Lykke til i siste innspurt ;-)

  SvarSlett
 3. Ja, den massasjen jeg ga deg må ha vært god! ;)

  Så bra du endelig fikk meldt deg på til Berlin! Nå har du litt å glede deg til og trene mot :) Det ser så fint ut å løpe langs de nye promenadene i Drammen!

  SvarSlett
 4. Så moro med gladrapport.
  Skal begynne å ta fram lydbøkene selv når turlengden blir lengre etter jul. Foreløpig hører jeg mest bøker når jeg vasker kopper og lapper ulltøy.
  (ja, man gjør sånt på landet)

  (nå skal jeg gå baklengs i trappa -)

  SvarSlett
 5. Takk Kristine og takk Silja (du inspirerer selv)JA Marit, det er blitt veldig fint i Drammen, spesielt langs elva og skonsomt underlag. Skal du på løpetur her så er jeg med!!!
  Ingalill det med kneet krever utrulig mye tålmodighet!!! Kjømpemorsomt å høre på bøker når man løper de rolige turer. (sikkert morsomt for de som ser på også) og jeg er nå kommet til 2 bøker per måned!

  SvarSlett
 6. Så bra med langturar på friske og lette bein!
  Det høyrest ut som du er akkurat der du skal vera treningsmessig foran Honolulu maraton.
  Som eg forresten gleder meg skikkeleg til å lese blogginnlegg om. Og sjå på bilder!

  Kos deg og lykke til med siste innspurten!

  SvarSlett