løping

løping

fredag 6. juli 2012

hinkeløping 12km

Offa meg hvor tungt er det å løpe 5 km når beina ikke er helt med!!!
i dag hadde jeg virkelig en god dag og lyst på en løpetur. Jeg oppdaget nye veier i skogen i nærheten og det er blitt deilig å bare begi seg på en tur i  skogen i nye omgivelser. Men...det er ikke alltid så lurt å løpe "off track" og å løpe lang.


Min favoritt antrekk for tida

Dagens første 6 km oppover og i skogen var helt fantastiske til jeg plutselig følte en skjærende vondt i venstre legmuskel. (jeg tror det er det den heter; den store muskel som går på baksida fra ankel opp til kne). Der og da avsluttet turen. Jeg klarte så vidt å hinke, hoppe og bevege meg framover ved å sette venstre bein så vidt på toå og hoppe på høyre. My luck... jeg var så dypt i skogen at mobil var uten dekning. Jeg fant skilt 5,5 km til Svensedammen (det er ca 2 km hjemmefra) tenkte at det blir nærmest, så jeg fortsatte å hinke ca 2,3 km til jeg kom til en myr som jeg ville måtte svømme over for å få komme videre.

Kart over den ulykkelige turen

Som man ser på karta så snudde jeg og hinket tilbake først ved veien Fv36 fikk jeg mob.forbindelse og ringte for hjelp.
Ble kjørt hjem og siden da sitter/ligger i sofa og hver eneste skritt føles som døden. Bra at jeg ikke leverte krykker etter siste skade. Jeg må nok beholde de forever!!!
Det verste er at jeg skulle ha 3 nattevakter i helga. I dag klarer jeg ikke gå 1 m så jobbing er uaktuelt. Håper det gir seg, men det kan være alvorlig. Snakket med legen og det kan være kraftig muskelspazme, eller revet muskel og in my worst nigthmare avrevet muskel og ledd. stresset tar knekken på meg! Skal bare legge meg og håpe at jeg er bra i morgen please, please

4 kommentarer:

 1. Ånei!! Så forferdelig! Det må ha vært en grusom opplevelse underveis, og utrolig kjedelig hvis det ikke går fort over. Hvordan er leggen i dag?

  SvarSlett
  Svar
  1. Nei! Det har ikke blitt bedre. Jeg er ganske fortvilet. Ikke bare at jeg kan ikke trene ...jeg kan ikke en gang gå. Det var ikke så verst i går for jeg trodde at en dag pause og jeg blir bra igjen, nå er det verre! Sitter hjemme, må be om hjelp til absolutt alt og er ganske irritert!

   Slett
 2. Klarte å delvis avrive legmuskel i venstre bein. 10 dager til 2 uker med hvile, mest mulig hvile. Skal prøve å gå på jobb på onsdag

  SvarSlett
 3. Åh nej, Ania! Håber virkelig, at de 2 ugers pause er nok til at benet heler og du igen kan træne.

  SvarSlett