løping

løping

søndag 8. juli 2012

Ufrivilig treningsstop

Siste arbeidsuke og jeg skulle bare løpe, sykle og trene hver dag. Det blir aldri slik man ( jeg) ønsker seg. ( som det er beskrevet i min forrige innlegg) Delvis røket legmuskel i venstre bein! Jeg har fått svær blåmarket, skjærende vondt og klarer så vidt å gå. Fikk definitiv forbudt mot å jogge i 2 uker eller ihvert fall til jeg klarer å løpe uten å ha vondt. Foreløpig er det ikke noe å snakke om. Kunne fått 2 ukers sykemelding men har utrulig dårlig samvitighet overfor jobben. De to nærmeste ukene er vi verst bemanet! Skal prøve å hinke og krype til jobben til onsdag. KTape gjør mirakler med smerter. Men det er ikke optimalt for jeg skal gi muskelen tid til å gro. Prøver å være tålmodig, men det er ikke min sterkeste side. Har nå lyst å bare ligge i senga og gråte. For ikke gjort noe uansett

8 kommentarer:

 1. Nei og nei, det hørtes fryktelig vondt ut! Håper det ikke tar lenger tid enn antatt før du er tilbake i sporet igjen. God bedring, stakkars deg!

  SvarSlett
 2. Auch! Håper det bedrer seg snart. KT-tape har jeg også trua på; heldigvis har jeg sluppet å bruke det så mange ganger.
  God bedring og god sommer!

  SvarSlett
 3. Takk til dere og god sommer ogs[. Jeg ser hvor avhengig jeg har blitt av trening!!! Blir helt gaaaaal fordi jeg far ikke bevege meg. I dag hinket jeg til jobben og en liten tur med hunden. Det blir bedre for hver dag. Haper at jeg kan lope om 1 uke@!

  SvarSlett
 4. Nei og nei.
  Dette høres forskrekkelig ut. Jeg føler virkelig med deg for disse ufrivillige treningsstoppene tærer på. Er det ikke det ene så er det det andre.
  God bedring!

  (jeg hadde dødd a selvmedlidenhet og aldri kommet meg ut av skogen - all respekt for all den hinkingen)

  SvarSlett
 5. Å nei og nei, korleis kunne dette skje??
  Håpar virkeleg dette gror snart og du kjem deg ut igjen.

  Berre pass på at du ikkje blir overivrig og begynner for tidleg, slik at det ikkje varar lengre enn nødvendig.

  Send meg ei melding viss du treng tips til krykketrening, viss det hadde hjelpt.
  Fysioterapeuten min var nemleg strengt MOT hinking og halting. Og eg lytte til han og småløp på krykker sånn når ingen såg meg;)

  Ta godt vare på deg sjølv og leggmuskelen og god bedring!!!!
  Klem

  SvarSlett
 6. Upst!!! Dette hørtes ikke godt ut! Take care og tvi tvi for at det reparerer seg fort!! To uker er jo bare en veiledning; det kan jo tenkes at det går forterer..... vi må jo være optimistiske ;-)

  SvarSlett
 7. Utrolig kjedelig! Krysser fingrene for at det går raskt og at du snart er tilbake igjen! God bedring så lenge :)

  SvarSlett
 8. Takk for alle gode onsker!!! Jeg ma si leggen er mye bedre og i gar oppdaget jeg at jeg kan sykle fullstendig uten smerter. Na er det bare dagen og i morgen og jeg har ferie og jeg skal SYKLE!!! *hm...*

  SvarSlett