løping

løping

mandag 6. august 2012

Løping med Kasper (10)

Inspirert av Trude tok jeg i dag min eldste barn på en joggetur. Det var ikke hans idé, men han ble gjerne med etter bare en liten dytt fra min sida.. Det pøsregnet, men vi merket ikke noe til kulda eller til at vi ble søkvåte. Kasper klarte 4 km i gjennomsnitlig 6:30 tempo. Både ned og opp, uten stopp. (vi hadde med Felix, så vi måtte stoppe slik at hunden fikk tisse et par ganger, men det teller ikke).
Vi var ganske sørgelig syn når vi kom hjem; alle tre gjennomvåte, (vi valgte dagen for århundrets regn i Buskerud) Kasper pessende opp siste bakke, men det gjør ingenting.
Deiligt med aktive barn

Nå er frøet sådd!!! Kasper vil være med flere ganger," bar hvis løping er god for håndball da", (som den er det), helst 2-3 ganger i uka.
Kanskje om et par måneder får jeg oppdra meg en lekekamerat?

8 kommentarer:

 1. For ein god idé!
  Ja det ER deileg med aktive barn.
  Så bra at han greidde å springe 4km!
  Trur det er lurt at dikkøn hadde med Felix også, då fekk du og Kasper nokre pausar undervegs (hugs på at du ikkje skal overdrive heller med leggen din - sjølv om eg er einig: hundetissepausar er ingen ordentlege pausar).

  Når ein er fleire på løpetur gjer det ikkje så mykje om det pøsar ned heller.
  Høyrest ut som om dikkøn hadde det moro,
  så artig!

  SvarSlett
  Svar
  1. Det var gøy og i dag løp vi igjen, så det er håp

   Slett
 2. Kult! Kanskje en idé for min gutt på samme alder.
  At du løper må vel bety at du er bedre?

  SvarSlett
  Svar
  1. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

   Slett
  2. Takk jeg er mye bedre. Takket være fysioterapi. Prøv med gutten din du også. Alle trenger de rolige turer

   Slett
 3. Bra at du starter tidlig - for min er 13 og vil bare sitte foran en skjerm. Bare klapper meg på hodet og sier ' det går bra' når jeg spør. Ifjor kunne jeg ihvertfall tvinge han med på sykkeltur - men plutselig ble han stor, sta og utvingbar.
  (sukk).

  Leste gjennom innleggene med leggskaden din (litt bakpå etter ferien, så må lese mange poster i slengen -), og jammen bra det går bedre. 18 dager fri er et mareritt - jeg har hatt flere runder med 5-7 denne ferien og det er ei rein pine. Blir så slitsomt å komme i gang igjen.

  Krysser fingrene for at alt er iorden til OM.

  SvarSlett
 4. Tenkte meg at 10 år er siste frist. Når de blir eldre har de mer egne meninger. KAsper fortsatt stoler 100% på alt jeg sier. I tillegg er han av den slitsomme typen som må være best i alt. Så han gir alt!!!

  SvarSlett
 5. Kult ;-) Og veldig fint bilde!! Gutten min har lært seg å sykle så nå har jeg store planer om å kunne jogge litt mens han sykler..... jeg er derimot redd for at han vokser litt fortere enn jeg hadde sett for meg, og at han dermed sykler litt fortere enn hva jeg klarer å løpe ;-) Så jeg må kanskje heller sykle sammen med han og kanskje får jeg han med på joggetur til neste sommer ;-) Det gleder jeg meg veldig til!!!

  SvarSlett