løping

løping

tirsdag 26. februar 2013

Så mye å gjøre så lite tid.

Januar og februar "løp av gårdet" og forsvant med snøen. Det er fortsatt nok snø hos meg på Konnerud både til å gå på ski og for å klage at det er glatt til å løpe, men nede i byen er det bart mange steder og på søndag fikk jeg langtur i sol, 7 grader og halvveis på bilveien, fullstendig tomt for snø.

nesten snøfritt

Denne uken klarte jeg å slå rekorden og løp 83 km. Aldri før løp jeg så mye per uke, men jeg pleide ikke heller å løpe nesten hver dag. Løping er blitt en vane at jeg må virkelig tvinge meg til den ene fridagen.

Men med mye sykdom, mye å gjøre på jobben og mange ekstra vakter plus min løpetrening, ble det ikke mye tid til internett og blogger.
Jeg leser fortsatt det jeg kan på nattevakter og når det er roligere på jobben, men vi har en sperre mot å skrive kommentarer eller skrive innlegg, kan ikke heller lese blogger fra World Press. Så SORRY!!!
Jeg virkelig følger med så godt jeg kan og prøver å gratulerer alle sammen. Jannicke 50km i denne tempo.... helt fantastisk, Silja.... Du må ta deg sammen og bli frisk ikke gøy å gå rundt svak og syk så lenge... og til de andre, fortsett med treninga, jeg setter virkelig pris på "likes" (som min sønn kaller det) og all peptalk på Endomondo. Det for meg alltid til å smile og gi litt ekstra.

Nå fortsetter jeg bare med treninga. Første styrkeprøve 7. april, Jeg skal løpe halvmaraton i Poznan (Polen) allerede påmeldt og flybilleter kjøpt. (by the way anbefaller til alle sammen; flybilett tur-retur Poznan -Torp 450,- løpsavgift 120,- og det inkluderer Tshirt, pastaparty, osv).

Vi sees nok ved Sentrumsløpet!!!

3 kommentarer:

 1. "ta meg sammen og bli frisk" ;-) jeg ler godt! Joda, hvis det bare hadde vært så enkelt....
  MEN: toppers at du har fått løpt så mye med så mye annet å gjøre samtidig; det er helt strålende. Og fra Endomondo så ser jeg at du løper sabla fort også!! Det lover bra ;-)

  SvarSlett
 2. Lykke til i Polen.
  Har holdt meg unna de fleste joggeblogger i det siste, motivasjonen er lav og helsa så som så, gir seg liksom aldri, men jeg kjenner at bare veier løfter humøret. Gjør ikke noe at det er kaldt så lenge det er bart!
  83 km i uka - er ikke lengt til du går over til ultra heller!!

  SvarSlett
 3. Takk!!! at dere gidder å løse i det hele tatt. Ingalill jeg blir nok ikke en ultraløper. 42,2 km er min grense. Fant bare ut at det er helt greit å løpe 5,6 ganger i uka hvis man har tid til det. (ikke altfor mye dagvakter). Derfor så lange ukedistanser. Håper motivasjonen blir bedre når snøeen smelter og vårsola kommer frem.
  Silja ser at du er blitt bedre, håper formen kommer tilbake FORT

  SvarSlett