løping

løping

lørdag 6. april 2013

sesongstart.....i morgen

Ok tiden er kommet. Snøen har ikke smeltet ennå og jeg har ikke klart å løpe uten broder ennå, men i morgen skal jeg løpe første konkurranse i år. Det blir halvmaraton i Poznan.
Poznan Halvmarathon.

Jeg tar fly i kveld og løpet startet kl 09:00 i morgen så ikke helt optimalt oppladning, men det er kanskje det det skal til. Det er første gangen jeg skal løpe hjemme så jeg regner med stor publikum; hele familien og mine gamle venner helt tilbake fra videregående.


ser overkommelig ut. 
synd at jeg ikke husker om det er mye bakker
det er mye gjennom gamlebyen og dårlige veier

 Jeg skal gi alt, jeg vil løpe slik at jeg fåf kjenne blodsmak i munnen, slik at jeg kollapser etter mål, slik at jeg klarer ikke mer. Jeg er ikke sikker at jeg klarer dette, jeg er ikke sikkert om jeg er klar og om jeg er i god form og været er ikke som jeg ville. Det er kaldere enn i Norge og det blåser.

ikke mer å si, kryss fingrene. Jeg kommer i hvertfall tilbake på tirsdag, oppdatering kommer

7 kommentarer:

 1. Å løpe på hjemmebane er alltid gull verdt. Go, go, go!

  SvarSlett
 2. Kjenner jeg ble skikkelig nysgjerrig på hvordan dette gikk, om det ble alt det du ønsket deg, med familie, vær og venner?
  Hvor blir det av rapporten?

  SvarSlett
 3. ai ai dette har jeg store forventninger til! du har levert noen veldig solide økter på Endomondo så om ikke du smeller til nå så vet ikke jeg! gleder meg til rapport ;-)

  SvarSlett