løping

løping

søndag 25. desember 2011

Førjuls trening

Det var utrulig travelt uke. Jeg fikk nesten ikke trent i det hele tatt bortsett fra en mølleøkt, en tur i slalomsløypa med barna (vet ikke om det kan regnes som trening, kanskje litt styrke for beina) og....endelig en løpetur ute.
Og Harre Gud hvor jeg trengte den turen. Hele uke gikk jeg som en jojo frem og tilbake, jobb, handleturer, bringing og henting, baking og jobb på toppen av det hele. Hver dag hadde jeg planer å løpe , men hver kveld stupte jeg rett i sengs uten trening. Jeg fikk bare dårlig samvittighet av det hele, følte ,eg syk, svak og sur. (hele familien merket det nok). På fredag kveld var jeg like sliten, men nå var det nok, jeg gikk ut å løpe kl 20:30. Det var mørk og jeg var sliten, men hvor deilig det var å bevege seg ute. Litt over 10 km,  jeg var definitivt ikke alene i løypa (flere folk på ski og en mann på løpetur), og jeg kom tilbake klar til Julefeiring.


Endelig klar Jula kan begynne


Nå er det bare å ønske alle en god Jul, god ferie (selv har jeg fri helt til fredag natt) og God Nytt Løpeår!!!

1 kommentar:

  1. Fortsatt god jul!
    Jeg synes alltid det er deilig å få trent lille julaften. Da kan jeg feire jul med god samvittighet og litt roligere nerver.
    Håper du har en fin jul og ikke har blåst bort.

    SvarSlett