løping

løping

torsdag 29. desember 2011

"Glatt"løping


Som man ser fra bilde ovenfor det er ikke snarlig underlagt for løping for tiden. Men jeg merket at jeg blir utrulig sinna og grinete hvis jeg ikke får lov ( eller mulighet) til å løpe ute. Så i dag kledde jeg på meg ( litt for varmt faktisk) og det ble faktisk over 12 km i gjennomsnittlig 10,7 km/ time og på dette underlaget jeg si det var veeeeeldig bra. Noen ganger føltes det som jeg tar 2 skritt fram og 1 tilbake, men det gikk og humøret fikk definitivt et løft! Anbefales
Enda et bildet fra dagens tur. Ikke noe å skryte av men vi løper jo uansett, ikke sant?

4 kommentarer:

 1. Altså eg synst jo at ved desse forholda er alle løpeturar noko å skryte av!
  Eg har vore ute og løpt i dag eg også, og det var til tider kjempeglatt.
  Men eg kom meg jo ut.
  Eg føler meg ellers ganske "innesperra" av all den isen der ute. Huff, me får håpe at det snart kjem litt snø, slik at vinterløping ikkje lenger er ekstremsport... ;)

  SvarSlett
 2. Enig med Imke: all løping for tiden fortjener skryt!!! :-) Godt jobba!

  SvarSlett
 3. Du er modig! Jeg tør ikke løpe ute nå, bare på mølle. Og 10 km/t er jo kjempefort på et slikt føre (fort uansett for min del:))

  SvarSlett
 4. Det er mest mølleløping på meg også, men noen ganger er det helt krise, jeg MÅ ut og få frisk luft. Får ikke like mye endorfiner av å løpe inne. OOg etter alt Julestresset tremgs deet ENDORFINER!!!
  Jeg vet iikke om det er så bra. Klarer ikke å løpe i nærheten av like rask ute som på mølle selvom jeg setter opp stiggning (på mølla da)

  SvarSlett