løping

løping

søndag 15. september 2013

Drammen halvmaraton 2013

Det gikk som det gikk. Jeg løp fortere enn i fjord og Garmin viste 1:51:36 det ville si den raskeste halvmaraton jeg har løpt. Jeg ble kjempelykkelig til 2 dager etterpå så jeg offisielle resultater (1;53:05), men pytt pytt, jeg er fornøydt med løpet og det er årets raskeste og raskeste Drammens halvmaraton jeg har løpt.

Theo vant sitt løp
Været var fantastisk (kanskje bitt for varmt) med over 22 varmegrader og skinnende sol hele veien. Det blåste ikke så mye som det kan blåse ved elva så jeg var kjempe fornøydt. Hele løpet gikk mye bedre enn i fjord mest sannsynlig pga helt annet innstilling. Jeg løp jevnt og uten problemmer og uten noe trang til å stoppe. Jeg kunne mest sannsynlig løpet 10km til i omtrent samme tempo. Det sier nok noe om meg...jeg klarer ikke å løpe fort.
Må bare tilføyet  det egentlige løpet foregikk dagen før der Theo knuste sine motstandere på sin maraton.Theo under Drammens maraton 2013


Det er bare 2 uker til årets hovedpunkt Berlin maraton. Den verste treningsuken er gjennomført, med turen på 30km langs motorveien med livet som innsats. Nå er det bare halvmaraton i Oslo hvilken skal være bare en treningsøkt og jeg er klar.


Som jeg har skrevet sist min tredemølle har dødt. Jeg har erstatta denne med ny og er "currentely a proud owner of " Nordic Track t 23.0. Fantastisk demping (har ikke kjent noe til in vondet kneet) og I Fit som klarer mest sannsynlig holde de mest late motivert.

kjempe fornøydt med min ny møllet
håper den holder i hvertfall 10 år

5 kommentarer:

 1. Gratulerar med ny pers på halvmaraton da Ania!

  Det ser ut som du virkeleg er i rute fram til Berlin maraton, det var godt å høyre.

  Og såå moro med ny tredemølle! Om eg hadde pengar til overs og PLASS (det er det virkeleg ikkje her, då nyttar det ikkje med pengar heller :D), hadde eg gjerne kunne hatt ei tredemølle her eg altså.
  Kos deg med denne, og med oppladninga til ein ny halvmaraton til helga! :)

  (Fekk ikkje sett på filmsnutten pga tekniske problem, får prøve seinare :) )

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Imke
   Håper jeg er i rute for jeg er litt lei av lange turer og vøret er blitt elendig her. Vi har egentlig ikke plass til denne mølla heller. Nå må mannen min gå over meg for å komme i senga. Den står på soverommet, men men han er av denne typen som hater treningssetre og jeg må få ham til å trene ordentlig.
   Ordnet video det var noe feil. Nå kan du se min Theo løpe. HAn har skikkelig god teknikk (se på armarbeid) noen har det naturlig andre må løre og enda andre lærer aldri ;(

   Slett
  2. Huff ja lange løpeturar i iskaldt haustregn (ikkje sant, regnet har blitt KALDT her også...brrr) er noo å bli lei av.
   Men snart er det overstått!

   Eg har triatlonsykkelen min på rulla her i stoga, og når den er i bruk, så er alt blokkert her. For ikkje å snakke om når eg skal ha klesstativ til tørk inne i tilleg ;)
   Men det går heilt greitt. Ein må lære seg ikkje å snuble da.

   For ein fart Theo har!
   Vanvittig bra. Er einig, han løper med armar og bein, samtidig så ser det uanstrengt ut - han kunne kanskje løpt dobbelt så lang i same fart?
   Veldig artig å sjå.
   Blir nesten litt rørt når eg ser barneløp eller -triatlon, det er noko med innsatsen, barna gir jo 100% samtidig som det er 100% leik og moro. DET kan me i alle fall lære noko av.

   Du får la deg inspirere av Theo :)

   (Det minner meg på at eg jobba i barnehage eit år, og då blei eg voldsamt inspirert av dei små. Dei var så flinke til å velge aktivitetar - full fart og moro ute, så var det roleg teikning inne, så var det putekrig, så var det lesing, så var det kosestund, så blei det klatring - dei var så allsidige og flinke til å velge forskjellige aktivitetar etter lyst og evne og dagsform. Dei fleste i alle fall. For ikkje å snakke om treåringar som sit MED RAK RYGG på stolen sin som har ein naturleg god haldning. Den blei borte etter fire-årsaldern. Trur me har kanskje noko å lære av barna altså...)

   Slett
 2. Hipp hurra for vel gjennomføt halvmaraton!! Og masse lykke til i Berlin - en uke går fort så sørg for å hvile masse!!

  SvarSlett
 3. Du er jo virkelig i siget, så gratulerer, lykke til i Berlin, og at du kommer til å ta Oslo som en treningstur trur jeg ingenting på. Lukter sub 1,50 lang vei.
  Kanskej sees vi i Oslo
  (jeg er hu med gul t-skjorte i grøfta -)

  SvarSlett