løping

løping

lørdag 21. september 2013

Oslo Halvmaraton

full konsentrasjon nedover Karl Johan

Ha ....når det gjelder meg så går det ikke å gjøre noe halvveis.
Jeg skulle bare løpe en treningstur å avslutte noen sted mellom 1;55 og 2;00, men det gikk så fint og det var så fint vær og så masse folk langs løypa og det var synd å bare løpe og ikke prøve å gi alt.
Long story short, jeg avsluttet med ny PB offisiell tid 1;51;8 (jeg fikk SMS med denne tiden for resultater på Oslo Maraton sin side har ikke meg med) og på min Garmin så løp jeg faktisk på 1:49:23
Så jeg er kjempe fornøydt.

Årets løype

Den  nye løypa var bedre enn i fjord det var en del bakker på slutten men med min trening på Konnerud (bakker hele veien) gikk det kjempebra.Været var perfekt; ikke regn og ikke for varmt (for en løpeskjørtløper). Drikkestasjoner fungerte bra (bortsett fra den kaffe med cola griea det var noe dr...t). Jeg hadde det kjempefint, men det er noe galt med tidtaking og resultatlister. Resultater mangler på mange og flere har fått forskjelige resultater. Ifølge mine deltider på aftenposten løp jeg siste km på 8min?...(sorry så dårlig var det ikke)

klarer fortsatt å løfte beina ca 2,3km før mål

Jeg må takke alle som heiet, det ga skikkelig bost, jeg tror at min tempo gikk ned til ca 4 min/km i den svingen Tim Bennett stod og heiet på halvmaraton. Takk til Anna og alle andre som tok seg turen følte meg som en skikkelig idretsutøver med så masse publikum.

Nå er jeg litt bekymret for Berlin for det virker som alle andre som skal løpe slapper av mens jeg løper som gal og slår PB, men etter en boblebad og en bolle sodd vondt i hodet er borte og jeg føler meg klar til dagen derpå. (skal i morgen sitte hele dagen i en håndballsal og heie på Sarah). Håper en uke hvile med bare 3 korte og laaaangsomme løpeøkter vil gjøre meg klar til maraton neste søndag.

ps flere bilder kommer etterhvert ville bare skrive noe fort så lenge alt er fresh

17 kommentarer:

 1. Gratulerer så mye med supert løp. Etter å makse i denne løypa er Berlin a walk in the park! Masse lykke til :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg håper virkelig at du har rett. Tusen takk

   Slett
 2. Gratulerer ;-) SÅ GØY!!! Og den der mannen, Tim Bennett altså, han vet å få fart i beina til folk som løper altså!! ;-) Kos deg nå over flott løp Ania; veldig fortjent!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk Silja og du må takke Tim også. Jeg mener virkelig han gjorde god jobb med den heiinga

   Slett
 3. Gratulerer med pers! Det lover jo veldig bra før Berlin, da :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk ikke helt under 1:50 ennå. Tenker at hvis jeg dropper drikkestasjoner så kommer jeg under...eller så er det mye jobb igjen. Jeg håper virkelig at Berlin blir en god minne. Bare en maraton i år så det MÅ gå bra

   Slett
 4. Gratulerer med ny pers! Så deilig å lese at det endelig løsner for deg.

  Og det er slett ikke sikkert du var over 1:50. Min kjære fikk en mail i morges om at han hadde fått oppgitt bruttotid på sms. Det har visst vært mye rot med tidene.

  SvarSlett
  Svar
  1. tusen takk håper jeg er i topp form neste søndag.

   Slett
 5. Gratulerer! Du er som et lokomotiv. Ustoppelig!
  Og det var så mye tull med tidtakningen at garmintiden er det eneste riktige. Ergo er du godt under 1,50.
  Berlin blir jo rene barneskirennet!
  Så igjen, gratuelerer
  og lykke til neste uke!

  SvarSlett
  Svar
  1. takk Jeg vet ikke helt om Berlin ville nok ikke klart det tempoet stortsett litt lengre. Ok jeg kan jukse litt å si at jeg har kommet under 1:50 men fult glad blir jeg når det står et sted på resultatlista. Håper at jeg ikke skal komme med noe grinnetinnlegg etter neste søndag ;=

   Slett
 6. Gratulerer med supert resultat og lykke til i Berlin!

  På Aftenposten har jeg en km med negativ fart, siden jeg visstnok nådde målestasjonen etter tidligere enn det før ... Det er jeg helt sikker på at jeg IKKE gjorde (så raske/treige er vel ingen av oss?) så det har opplagt vært mye kluss på alle fronter. Det trekker betydelig ned for totalopplevelsen, men må være kjedeligere for dere som gjør det ekstra bra enn for oss som gjorde det ekstra dårlig.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk kjedelig blir det uansett. Husker når jeg løp 10km på 50:17 de 17 sec irriterer meg skikkelig. Tror ikke du har gjort så dårlig det trenger trening og selvdisiplin å klare halvmaraton så uansett er det IKKE dårlig

   Slett
 7. Grattis med pers! Moro å se deg i action:-)
  Berlin blir knall, husk å kose deg litt også!

  SvarSlett
 8. Gratulerar med bra løp og NY PERS!
  Ja det blir ikkje halve saker når du tek på deg løpesko ;)
  Nå får du ha masse masse lykkte til i Berlin!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk tenkte på deg når jeg løp du sa jo at jeg klarer nok ikke bare løpe det som trening og du hadde helt rett

   Slett
 9. Gratulerer med flott løp! Siden jeg løper så lite nå for tiden, er jeg mer opptatt av klær enn tider: Var det løpeskjørt du hadde på?

  SvarSlett
  Svar
  1. yes det var løpeskjørt fra Løpeskjørt Tone. http://www.lopeskjort.no/products/gym-girl-ultra-skirt-blue-horizon-bla veldig førnøydt med den

   Slett