løping

løping

fredag 17. februar 2012

Vond hofte del2

Nå har jeg vart hos legen og hos fysioterapeut og fikk konstatert betennelse i slimposen i høyre hofte. Må absolutt ikke drive med noen trening med hopp o.l på lenge. Jeg kan visst gå på ski (bare klassisk, men det er ingen problem kan ikke skøyte uansett), drive med styrke uten hopp kanskje sykle og svømme. Men når vi tar min brukne gipset hånd i tillegg  kan jeg egentlig ikke gjøre noe som helst. Så i dag har jeg "brette" tredemølle og satt dem bak et skap, vasket all treningstøyet og lagt i skuffen. Nå følger at depresjonen sniker seg på meg. i dag gråt jeg i bilen når jeg så en man jogge ute. Det verste er at jeg må være tålmodig og ta veeeeldig god tid, ellers risikerer jeg visst at denne bettenelse blir kronisk. Og det skal ta mer enn 2 uker i hvert fall.
Jeg kommer å bli sur, fet, og ikke til å leve med. Bra at jeg ikke fikk plass på Stockholm Maraton for det ville nok ikke godt. Håper at jeg blir klar til Sentrumsløpet.
Tenker meg en maraton ifjord å min løpekarieren er over? nå når jeg har funnet noe som gjør meg glad?

5 kommentarer:

 1. OK.PUST, og finn fram google.
  Hvis man bare googler grundig og selektivt nok vil man alltid finne de med verre hofteproblemer som har blitt magisk kurert på 2 uker.

  Jeg føler med deg. Løpeforbud er det verste som finnes og det eneste oppmuntrende jeg kan komme på å si er at 2 uker egentlig går ganske fort.
  Jeg lover!

  SvarSlett
 2. fint at noen forstår tusen takk, det kriber i beina spesielt når det er så fint ute.

  SvarSlett
 3. Hei

  Sliter selv med betennelse i hofta(Hvor lenge hadde du løpe fri?Har så lyst til å løpe igjen, men smerter kommer ganske fort..grrrr

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei jeg tok fri i 3 uker 2 uker fullstendig uten løp og nesten ikke noe gåing heller 3 uke prøvde jeg å løpe å fikk bare 5 km før det begynte å gjøre vondt. Så lenge det er vondt bør du stoppe. Når du klarer å løpe og hofta blir ikke verre av å løpe så " gå ahead with it" .

   Slett
  2. Ja,jeg har prøvd litt alternativ trening som sykling.Men jeg kan kjenne det da også;(For bare sette seg i sofaen en periode selv om det kribler i beina..

   Slett