løping

løping

søndag 18. mars 2012

Morgenens 27 (egentlig 26km).

Denne uken hadde jeg planlagt å løpe 27km på fredag. Hadde fri (skal derfor jobbe i natt ;o((() og tenkte at da får jeg kjøre nede til byen og løpe rolig og flat hele veien. Ingen mass og stress, det var eneste plannen til fredag,men... Livet som vanlig står i veien. Theo våknet med 39 i feber og vondt i hodet og jeg kunne ikke sende ham til barnehagen selvom jeg ville veeeeldig. Mannen min utnyttet situasjonen og jobbet helt til kl 18:00, så da var det ingen trening denne dagen. På lørdag hadde begge store barna håndballturnering og som vanlig to forskjellige steder slik at vi måtte del oss og pappa ble med Kasper mens jeg med Sarah. Vi måtte rekke å være i hallen til 12:30, så jeg måtte bare løpe mine 27km før 11:00. Jeg våknet kl 06:00 og var egentlig klar, men ventet til 8:00 for jeg ville kjøpe Powerade i butikken. Han som skulle åpne i dag forsovet seg visst for ingen kom selvom jeg ventet foran KIWI til 8:15. Måtte bare hjem og fylle flaskla med vann. Også bare etter frokost bestående av te med sitron og sukker og en banan løp jeg av sted.
Endelig mykt under beina og endelig kunne jeg bytte
mine trailsko i gode gamle Adidas Ride

Endelig fikk jeg løpe på myk underlag. Jeg rakk ikke å kjøre til byen så for å unngå for mange bakker løp jeg i ring mange ,mange, mange like runder. Klarte ikke å unngå bakker helt og feilberegnet avstanden slik at til slutt ble det bare 26km, men jeg kunne godt løpe 27km, hvis jeg bare hadde tid, ikke måtte på do og ikke måtte løpe en kjedelig runde til.
Det er fantastisk at man blir veldig fort i god form med løping. For to uker siden, gråt jeg nesten siste km på min 24km lange turen og i går min 26km lange tur ble bare nydelig!!! virkelig jeg overdriver ikke, og jeg var ferdig med trening før barna rakk å kle på seg.
Den eneste bakdel var min !bakdel" Jeg måtte sitte på steinbenken i håndballhallen i 4 timer etter min 26km langetur og jeg viste ikke hvordan jeg skulle sitte til slutt...rumpa var skikkelig øm. Jeg trengtemyk sofa ikke steinbenk

6 kommentarer:

 1. Så deilig! Det er lite som er bedre enn de turene man føler man kan bare løpe og løpe og løpe. :o)

  SvarSlett
 2. Herregud så tidlig, så langt, (også lite mat??)
  Jeg skjønner at jeg må revurdere både diett og sovevaner hvis jeg skal bli maratonløper. Noterer at du også løper i Adidas Ride, er det de nye skoene du nettopp kjøpte?
  Fungerer de bra?

  SvarSlett
 3. Oj, det var lite mat ja. Hadde du bare vann med?
  Herlig å kunne begynne løpe i skogen/terreng igjen. Har bestemt meg for å gjøre mye mer av nettopp det i år. Snillere mot kroppen, og mer motiverende synes jeg.
  Du får ha med pute eller sånn fysio-sittering , sånn man kan bruke bla. etter fødsel neste gang du skal i hallen ;-)

  SvarSlett
 4. Godt jobba! Man må jaggu planlegge langturer og harde økter utfra hva man skal etterpå ;-)

  SvarSlett
 5. Snakk om viljestyrke; så mye motgang og allikevel kom du deg ut på langtur. Det står det respekt av! Og så fint å lese at du fikk en opptur etter forrige ukes tur. Veldig bra!!

  SvarSlett
 6. Tross alle "nei" var det faktisk en veldig fint tur og ikke alt for tidlig heller. det var lyst og fint i skogen. Jeg tror ikke at jeg gjorde noe stort (sammenlignet med noen av dere). Når det gjelder skoa...ikke noe negativt å si om dem. Etter løping i stive trailsko hele vinter virker de fantastisk lette og myke (men det er kanskje bare i sammenligning). De skal vare perfekt for meg; mye demping, men for stabil fot uten noe pronasjon.(jeg skulle bare kjøpt dem på XXL på tilbud istedenfor på Løpplabbet for over 1300,- med rabatt)

  SvarSlett