løping

løping

onsdag 7. mars 2012

Shopping

Mine nye adidas!! vet ikke hva jeg skal synes om dem?!


Denne uken var virkelig dyrt for meg. Først fysioterapeut, nå nye sko og 2 nye løpeskjørt. Etter i dag må jeg nok ikke spise i en måned for å klare regninger, ellers så har jeg egentlig ikke råd til min shopping. Og mann sier at løping er "gratis".

Etter visitt hos fysioterapeut og ortoped i dag måtte jeg bare kjøpe nye sko. Jeg er nok litt for sparsommelig og løper for lenge i et par sko. Egentlig løper jeg så lenge til de har hull at tåen stikker ut og da bytter jeg, men nå når jeg begynte å slitte med hofte vet jeg at riktige sko er alfa og omega. Jeg fikk egentlig litt kjeft for å ikke passe på beina mine. Så i dag rett fra legen gikk jeg til Løpplabbet. For en gangs skyld fikk jeg skikkelig test på min løpemåte. (rært og se sine bein på film, men egentlig synes jeg at det så ganske fint ut...men hva vet jeg). Jeg har i hvrt fall ingen problemfoot; normal pronasjon, normal footbue, trenger bare stabile sko med OK-demping. Problemet oppstod da han (buttikkmedarbeider) kom med de skoa han anbefaler for meg. ... Fy de var stygge, selvom føttene føltes ok. Jeg valgte de minst stygge , men de er lilla... (se bildet over). Jeg ser og ser på dem og klarer ikke å overbevise meg om jeg liker dem. Skal ikke løpe med dem ennå før jeg er sikkert. Hva egentlig skjedde med hvite, delikate joggeskoa? Eller er jeg spesiell.

Jeg er i hvart fall fornøyd med mine løpesjørt. Kjøpte begge to på Amazon.com og betalte under 600 ,- for begge (samen med post og alle avgifter). De er kjømpe fine.
Ganske søte løpeskjørt

 Klarer nesten ikke å vente til jeg for bruke dem..etter dagensvær skal man tro at vinteren er kommet tilbake så det kan bli lenge. Dagens løpeøkt utføres på mølla.
forresten hotellet i Stockholm er bestilt, nesten klar til maraton

5 kommentarer:

 1. Eg hugsar at det aller første par løpesko var ikkje spesielt fancy: kvite ASICS med dempa lyseblå/lillagråblå. Men du verden så gode dei var og nå elskar eg dei fortsatt, sjølv om dei er blitt kvardagssko nå.
  Eg synst adidas-skoene var fine!

  Og så kule løpeskjørt!
  Så du bestilte frå amazon.com?
  Der har eg laaaaang ønskeliste, dei har så mykje fint treningsutstyr...
  hm hm ja kanskje skal eg ete knekkebrød resten av månaden og nettshoppe litt eg også ;)

  Kos deg med det nyte utstyret ditt!

  SvarSlett
 2. Ser lekre løpeskjørt og fancy sko overalt fortiden.
  Skulle selv kjøpe sko igår, men hadde for vondt i foten til test løpe på mølla - så jeg brukte opp skobudsjettet på skiklær til mannen. Må jo være pen i tøyet til birken!
  Nye sko får komme på neste bytur!

  Jeg synes skoene ser fine ut. Hvite blir så grå og skiten. Blå/lilla/rød er best -), helt uavhengig om hvordan de passer beina -))

  SvarSlett
 3. Lilla sko er alltid fine!
  Flott med løpeskjørt. Jeg skal kjøpe til våren..
  Håper hofta blir helt bra.

  SvarSlett
 4. Nå har jeg prøvd å løpe en tur i skoa så de er brukt og nå MÅ jeg beholde dem. Regner med at jeg blir vant til dem. Skjørt ble også prøvdt ut på tredemølle. Fancy!

  SvarSlett
 5. Har også kjøpt skjørt nå (bestilt), men hofta er fortsatt for vond til å løpe. Skal prøve meg på litt tøying og strekking og alternativ trening.

  SvarSlett