løping

løping

søndag 8. april 2012

Påske , 75km totalt (to lange turer denne uka)

Nå er Påsken nesten over. Dette året ble det arbeids-Påske for meg. Jeg hadde vakter alle dager og bakvakt på søndag. Jeg rakk likevell å spise min del av sjokolade og godterier og jeg klarte å skvise noen treningsturer etter dagvakter (det hjalp at mannen hadde fri og tok seg både av middagen og barna)

Påskehumor

På de to fridagene denne uka (mandag og søndag) klarte jeg faktisk å prestere å løpe 24km og over 26km (med mye oppoverbakker). Det var ikke mening å ha to lange turer i samme uke, men den turen på mandag var den jeg utsatte fra lørdag. Slik klarte jeg å slå min ukerekord og løp 75km denne uka. Jeg vet da at det er ikke noe å skryte av særlig når noen (Mosjonisten Lettbent til eksempel :))) løper like lenge på sine "svake" uker.
Jeg klarte også å se "3"-tallet på tempo på min intervalltrening Jeg løp 10x400m og jeg klarte å komme på tempo på 3:55 på mange av dem. Med tanken på at for ca et år siden løp jeg intervaller på 5:10min/km, er jeg både overrasket og veldig veldig "happy".

Intervaller er best rundt footballbanen!

Jeg begynte å ta på alvor styrketrening og klarte faktisk å trene styrke i hele 45 min denne uka (slik maratonprogrammet anbefalte)
I dag etter min tur på over 26km (legg merke til at jeg nevner det for andre gang) er jeg veldig sliten, jeg fryser og beina er som to temmer stokker, men samtidig er jeg veldig fornøyd, glad og jeg følte for første gang at jeg faktisk  kunne løpe litt til. Nå er mest glad for at det er en uke til  jeg
skal løpe langtur igjen og i morgen er det treningsfri.

9 kommentarer:

 1. Wow, imponerende at du fikk til så mye i arbeidspåsken din! Og så gøy at du ser så tydelige fremskritt. Det hjelper å trene målrettet over tid. Førstkommende uke skal jeg ha under 50 km altså... (c:

  SvarSlett
  Svar
  1. Knallbra - og med to langturer:-) Bra tid på intervallene også, skikkelig tempo i kroppen nå. Fin-fin treningspåske.

   Slett
 2. Imponerende! Og flott at du fikk inn litt styrketrening også.

  SvarSlett
 3. Fint at dere er imponert egentlig er jeg stadig imponert over DERE.! Jeg får mye inspirasjon fra bloggene og jeg er sikker på at jeg ville ikke klart meg så bra uten denne inspirasjon. Tusen takk

  SvarSlett
 4. Nesten like mye som jeg løper på en måned og like mye styrketrening som i hele 2012 så langt, selvfølgelig er jeg imponert!!

  SvarSlett
 5. Hey, så bra :-D Man skal ikke sammenligne med andre enn seg selv! Og det er viktig å følge sin egen utviklingskurve og ikke la seg stresse av andre.... alle er vi ulike og alle har vi vårt grunnlag, våre jobber som krever sitt osv. Og jeg tror du er flink til å se disse tingene her selv om både du og jeg registrerer at vi ikke løper like mye som mange andre. Med ca55km pr uke så ligger du minst en langtur foran meg med mine 30-35km så tenke heller på det neste gang!!! ;-)

  SvarSlett
 6. Synes du er flink! Selv fikk jeg bare til 60 forrige uke, og denne uken = 0 kilometer!

  SvarSlett