løping

løping

onsdag 30. mai 2012

two days to go!!!

Man får visst ikke til denne oppladningen man ønsker seg.
I dag var det tid for min siste løpetrening før Stockholm maraton. I går skulle det være intervaller i dag 12 km. Alle er vel klar over skole og barnehagestreiken (jeg har syttet om det før), og det gjør at jeg jobber ikke de behagelige vakter jeg valgte for denne uka for 6 mnd siden. Nei!!! Jeg jobber netter og kvelder og på dagen passer jeg barna. En 4-åring vil dessverre ikke være hjemme alene og jeg for ikke trene som jeg vil. I går var vi på fotballbanen og jeg løp mine intervaller mens Theo stod klar med vannflaska. Det gikk så og si greit. I dag måtte jeg løpe 12km på mølle...? og ute det perfekte løpeværet!!!


Løp langs den fine stien på mandag (bakker i skogen ca 6,5 km)


Men jeg gjorde mitt. Treninga er nå unnagjort, karboloding er på gang (kanskje en smule overdrevet til og med). Jeg burdte bare slappe av og ladde opp!!!


Barna har piknikk mens mamma trener


Beina er trent nå, magen er full (føles litt for full kanskje), men hodet mitt er ikke helt med. Det ble veldig mye stress i det siste, nå har jeg også bil problemmer (og vi skal kjøre til Stockholm på fredag) og er sliten pga mine vakter.
Det er ikke optimal, prøver å snu tankegangen...Når jeg skal løpe i 4 timer (og kanskje litt til) må jeg ha noe hyggelig å tenke på for ellers bli det bare rot.
Når jeg løper lange turer hjemme, på trening hører jeg til lydbøker, ommøblerer huset eller legger ferieplaner. Det blir kjempetungt hvis jeg tenker på bil problemmer, kranglene med mannen, barnehagestreiken og hunden som ingen vil passe når vi er borte.

Så...Ideer til hyggelige tenketemaer mottas med takk!!!

6 kommentarer:

 1. Ting blir sjelden som man tenker seg. Men det ordner seg! Leste akkurat hos "løpemammaen" at hun var blitt syk før maraton. Du strever med lite søvn og ikke optimal oppladning. Er ikke det typisk da??
  Og hva du skal tenke på mens du løper? Nettopp det, og kun det. Å løpe. Fokusere 100 % på oppgaven du skal gjøre. Lytte til kroppen, stole på kroppen, la kroppen jobbe for deg. Tenke på alle de gode turene og opplevelsene du har hatt mens du har trent deg opp til nettopp dette løpet.
  Dette fikser du! Du må bare ha trua.

  SvarSlett
 2. Syne du ikke bor her, jeg skulle med glede passet hundene din (dvs, hvis han ikke spiser katter).
  Anna speaks the truth, hør på henne.
  Selv har jeg ingen gode råd, men gleder meg til rapporten på søndag - ikke glem drikken!
  Lykke til!

  SvarSlett
 3. Takk Anna og Ingalill.
  God ide med det jeg skal tenke på. Jeg har trua!!!
  Takk for tilbudet Ingalill men enten ville hunden spise kattene eller omvendt! Han skal på Hundehotell (koster nesten like mye som menneskehotell, så det må være bra)

  SvarSlett
 4. Kære Ania

  Du ønskes et godt løb i Stockholm. Håber, at du kan få sovet godt når I når frem senere i dag. Du kan ikke gøre mere nu - resten er i dit hoved.

  Det er vigtigt at holde tankerne positive - forsøg at nyde oplevelsen, tænk på alle dine gode træningsture, på alle de som har sendt dig gode tanker her, på facebook og IRL. Da jeg løb i Berlin, tænkte jeg på, at jeg "lånte" løbekraft fra mine løbevenner, når det blev lidt hårdt.


  Jeg sender dig masser af positive tanker og vibrationer i morgen (og lån endelig af min løbekraft :-)), og glæder mig til at læse om dit løb.

  Klem fra Lisbeth

  SvarSlett
  Svar
  1. Nå er jeg spent, håper det gikk strålende:-)

   Slett
 5. Nå så jeg det - GRATULERER SÅ MYE:;-)))) Fantastisk!

  SvarSlett