løping

løping

fredag 12. oktober 2012

fysioterapi, the grid, under 2 måneder til maraton...

I går besøkte jeg NIMI igjen. Ny serie av akupunktur, litt prat og min vondt legg kan nå kvalifiseres til "kronisk". Jeg kan løpe med den smerten, men ikke alt jeg vil og jeg vil kunne løpe uten å kjenne noe som helst vondt i venstre leggen.
Siden jeg ikke er en profesjonell idrettsutøver og kan gå til fysioterapeut 5 ganger i uka et par uker, har ingen som kan massere meg hver dag etter løping, så må jeg ty til "the revolusjonare grid")
Skal det virke, så blir det verdt hver eneste øre
 
 Jeg betalte i overkant mye i går (inkludert 200,- mer enn nødvendig for The Grid); utstyr, fysio, kaffe og smoothie på Baker Hansen. De turer til NIMI blir dyre.
Som sagt, hvis leggen min blir helt bra så er det verdt det! Vil nødig ta opp tangodansing (slik en jeg kjenner som måtte slutte med langdistanseløping pga skadene). Jeg vil helst løpe, så jeg prøver alt , og jeg mener absolutt ALT. Skal nå gjøre det jeg får beskjed om. Det er bare 58 dager til Honolulu Marathon.

Håper jeg får oppleve å løpe over den strekken
om ikke 60 men 58 dager!!!
 

BRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR..........Blir mer og mer nervøs hver dag.
 
Velkjent vei i skogen
 
Treningen i det nydelige høstværet fortsetter. Det blir finere og finere ute. Det går annet å jogge i et par bukser ..fortsatt.
 
                                                                                 velkjent asfaltvei
 
Theo og Felix setter også pris på det fine været
 
og slik fortsetter jeg til snøen kommer (da blir det mølleløping, kan ikke risikere å skli) eller til jeg kommer til Hawaii.

Har problem med Hytteplanmila!!! Trenger enten å sitte på med noen fra Drammen, eller barnevakt. (det er nemlig MIF cup samme dagen og pappa må ta gutta der. Det er ikke nok plass i varebilen for 4 og jeg kan ikke kjøre varebil, og hvis jeg tar Sarah med meg så kommer hun å stå alene i omtrent 1 time! Synt at Hytteplanmila ikke har barnepark, som Skiløpet (takk Janicke). Så hvis noen skal kjøre fra Drammen og har plass, gi meg beskjed, ellers ser det ut at jeg må, for første gang, stå for DNS

10 kommentarer:

 1. Tenk at du skal til Hawaii! Så utrolig kult!
  Men den leggen er viktigst å fokusere på - håper virkelig den blir bedre til den tid. Kjipt med alle pengene som går med til sånt, men er det verdt det til slutt, så er pengene glemt.

  Nå er det bare helt nydelig å løpe ute, min favorittårstid!

  SvarSlett
  Svar
  1. JA Marit jeg skal til Hawaii uansett, forhåpentligvis over den mållinja. Pengene er nesten glemt allerede, alt er dyrt i Norge!

   Slett
 2. Å nydelege haustbilder, og så nydeleg guttungen din er, og Felix (jaja, ein ser nå berre rumpa, men men - er det Rottweiler han er? Han ser så slank og fin ut!).

  Eg trur det er vel investerte pengar, du skal jo få leggen din frisk, og dette er utgifter du berre har akkurat nå.

  Du får fortelle litt om korles "The Grid" funkar, trur det er lurt med sjølvmassasje.
  Alt hjelpar!

  Men sjølvsagt, vi jenter burde absolutt hatt ein eigen personleg veltrent og kjekk massør som tek seg av dei slitne leggane våre sånn til dagleg.
  Det hadde vore noko ja! ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Imke Felix er en tynn Rottweiler. JEg har penere bilder av ham, men viste ikke at han blir så populart på bloggen. Skal sette flere bilder av ham. Jeg er selv spent på "the Grid" kanskje det er et mirakel dings!!!

   Slett
 3. Jeg er også veldig nysgjerrig på den grid-en.
  Du får legge ut en step by step så vi ser om det virker.
  Det må det for jeg gleder meg til Hawaii bilder og rapport.
  Hunden var forresten et prakteksemplar
  (barnet var fint det og -))

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk hunden er fin, litt for tynn. ( fra kommentarer vet man at man har med et "hundemenneske" å gjøre.)Ungen også fin og også litt for tynn ;) Skal holde dere oppdater ang grid-en.

   Slett
 4. Har brukt min del av penger på fysio, manuell terapeut, naprapat... Løping er en billig sport?! Pøh! Håper det ordner seg med din legg da.

  Ang. Hytteplan; kan være vi skal, men jeg skal ikke løpe, bare mannen. Da kan din datter henge med meg og mine barn (hvis hun synes det er greit da) Men det er ikke 100 % avklart enda om vi drar eller ei...

  SvarSlett
  Svar
  1. Håper også at beina mi blir som før.
   ang tilbudet ditt. tusen takk mulig at det ville være en bra løsning. Vet ikke helt hva vi skal bestemme oss å gjøre, men gi meg beskjed om du drar ania420@gmail.com

   Slett
 5. Spennende, håper den rulla fungerer! Ikke tenk på pengene, det er viktig for deg å være skadefri og få løpt, så det er vel anvendte penger! Lykke til :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Regner med det Astrid. Nå er det bare å ta rulla i bruk. Håper virkelig at det skal gjøre sussen.

   Slett