løping

løping

tirsdag 25. oktober 2011

Dingser, apps og div som er blitt uunværlig for meg

Jeg kan ikke påstå at jeg ville ikke klart meg uten dem, men de er meget gode å ha når man trener, bestemmer seg til å trene eller trenger inspirasjon.....

Og da snakker jeg ikke om det vanlige; sko, bukser, jakker osv. Det må jeg virkelig ha, selvom for et par år siden jogget jeg i gamle bommulsT-skorter, og legging fra H&M og brukte sko som jeg kjøpte på tilbud for ca 300 Nkr.
Nå er det litt annerledes og det har blitt både lettere og skadefritt i to år.
Jeg er veldig glad for både Nike og Adidass
I tillegg har jeg blitt veldig bunnet til min I Phon med musikken jeg har der og Apper som virkelig hjelper og gjør treningen mye mer interessang og lettere:
 " Sports tracker"? Jeg har begynt å løpe med den på og må si den er veldig nøyaktig både når det gjelder distanse og tid, og takket være dens side har jeg fått noen "treningsvenner" som jeg deler treninger og inspirasjon med. (Jeg får gode tips fra dem også)

Den andre Appen jeg virkelig setter pris på er "Skimble"

Jeg slitter skikkelig med å motivere meg og til å finne en passende styrkeprogram. Det er ikke lett når man ikke har til disposisjon masse utstyr, styrkesal eller personlig trener. Det lille jeg trener det gjør jeg med "Skimble" og jeg kan bli skikkelig støl etter ca 20min. Jeg føler at det er en god nok trening for mine behov (vil bare løpe fortere og lengre og vare sterkere i magen og rygg).

Neste "venn" jeg tar med på trening er pulsklokka. Hvis jeg glemmer å lade den opp blir jeg sur. Her vet jeg at jeg valgte rett. Jeg har Garmin 210 (ville definitivt ha intervall-funksjonen) og jeg elsker den. Den er så fin at jeg bruker den ikke bare til trening. Samtidig har den alt jeg trenger når jeg løper. Det eneste negative ; noen ganger tar det lang tid til den innstiller GPS-en og jeg venter og venter på å begynne å trene.

Det må også nevnes "the obvious": Jeg klarer meg ikke uten skogen og lysløypene på Konnerud og i vinter uten min tredemølle.

Ingen utstyr ville være til nytte hvis det ikke var for den inspirasjon og styrke jeg får bl.annet fra de bloggene om trening jeg leser (tusen takk til alle sammen som gidder å skrive og dele rapporter fra trening og løp), fra de bildene til Nike som snakker for seg selv:

Slik kommer jeg aldri å se ut, men teksten gjelder egentlig alt; ingenting i live er gratis!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar