løping

løping

torsdag 20. oktober 2011

Vektkontroll

Jeg har kommet til at egentlig; kroppen min er ikke skapt til løping. Først og fremst er jeg alt for tungt til å løpe rask. Så jeg har bestemt meg ; jeg skal  gå ned ca 7kg. Men hvordan? Lavkarbo er ikke noe for meg, altfor glad i frukt og boller... mer trening har ikke lenge slankendeeffekt på meg (selvom jeg er sikkert på at hvis jeg sluttet å trene ville jeg legge på meg i rekord fart. )
Egentlig begynte jeg å løpe for å gå ned i vekt .Nå vil jeg gå ned i vekt for å løpe fortere...!? Fremgang?
Nå veier jeg 66kg
 Skal jeg prøve Herbalife? Skal jeg ha nok energi til å trene?
Eller kanskje en veldig modifisert lavkarbo (med frukt)?

4 kommentarer:

 1. Interessant. Har det som dig (og nogenlunde samme statur, hvis vi ellers er ca. lige høje) - har aldrig opnået noget særligt vægttab ved at løbe, men er glad for, at kroppen trods alt er blevet strammet op, og selvom jeg kun har tabt 3-4 kg. mens jeg har løbet, så mærkes det på tøjet.

  Jeg vil også gerne ned i vægt, men det bliver med "de små skridts vej". Små ændringer i min hverdag, som kan hjælpe mig på vej - så tror jeg, at chancen for at lykkes med det er større end hvis jeg laver en radikal ændring.

  Håber, at det lykkes for dig - og håber, at du vil skrive om det her på bloggen.

  SvarSlett
 2. Jeg synes jeg er ganske flink når jeg har tid, men ser ikke noe nedgang på vekta. Slik er det alltid med meg...det tar lang tid yil det plutselig skjer noe så jeg fortsetter litt till. (Herbalife tar jeg bare til frokost, ble for dumt å drikke dette ved lunsjbordet på jobben)

  SvarSlett
 3. 66 kg høres ikke akkurat mye ut. Men det spørs jo hvor høy du er. Og hver eneste kilo teller jo når det gjelder fart.
  Har drevet med både Herbalifte og Grethe Roede. Begge deler funket greit for meg.

  SvarSlett
 4. Jeg er 169cm synes jeg ville løpe fortere hvis jeg var lettere og Herbalife ville nok funka hvis jeg holdt med det lenge nok... Må nok skjerpe meg

  SvarSlett