løping

løping

onsdag 30. november 2011

En uke med skade....og hva jeg gjør når jeg ikke løper

Endelig...ankelen ser og føles mye bedre og jeg begynte smått ( eller ganske mye) å løpe igjen. Jeg prøvde alternativ trening, men når det gjelder styrke, så bare noen magefølelsen som ikke krevde samarbeidet fra venstre foten, svømming var enda verre for jeg måtte sterke i ankelen, så det endte at jeg satt en time i bobble karet. Fra søndag løp jeg på tredemølle. Jeg savnet virkelig løping, savner fortsatt løping i frisk luft, men det er alt for ujevnt ute og ankelen klarer ikke dette. På mølla går det fantastisk bra og etter kort oppvarming er foten helt perfekt ( bedre enn når jeg ikke løper). Jeg klarte å løpe en vanlig tur, intervaller og progressivt tur ( tak for tipset fra Christian på bloggen til Silje). Første gang jeg løp i tempo 15km / time. Jeg modifiserte det litt startet med 2 min i 10km/ time og økte 0,2 hver 2 min til 13km/ time videre økte jeg 0,2 hvert min. til sammen 10 km og 50 min.  Det krevde litt konsentrasjon men turen på tredemølle aldri virket raskere enn denne. Puff og jeg var ferdig. Skal jenta det hver uke. Takk for tipset!
Når jeg vil oppsummere, den eneste fordelen fra skaden er Athen fikk masse tid og første gang klarte jeg å bli ferdighet Julekalender til alle 3 barn før 1 desember.
slik ser 2 av tre  blit rask tom tiden flyr spesielt i desember

 Vi har bakt kaker og vart på svømming og jeg fant ut at ingen er uovervinnelig, skader skjer og det skjer til og med meg.
Det negative, selvfølgelig jeg fikk ikke bevege meg mye på 10 dager, jeg savner løpeturer ute i skogen, jeg fant ut at jeg for skikkelig god tid bråket ikke jobber og ikke trener. Harry Jesus hva skal jeg gjøre når jeg blir pensjonist? Kanskje jeg klarer fortsatt å løpe?

1 kommentar:

  1. Gratulerer med god bedring.
    Kan du løpe så fort på mølle er det ikke lenge til du kan løpe ute heller. Synes du har vært både flink og tålmodig -)

    SvarSlett