løping

løping

søndag 20. november 2011

Første løpeskade

Det er ikke hyggelig og ikke morsomt i det hele tatt, men det er sikkert mening med alt og sikkert det er også mening med dette.
Jeg har gåt ut på en sikkelig lang løpetur, utstyrt med vannflaska og powerbar jeg kjøpte på tilbudt på XXL (forresten er det 1/2 pris på alle powerbarer på XXL for tiden).
Jeg skulle løpe 25km, men.....det ble bare 3 (i hvertfall kunne jeg skalde meg på slutten av turen). Jeg skled på noen våte blader nedoverbaqken, kjønte stikkende vondt i ankelen. Heldigvis var mannen min hjemme, så jeg ringte for hjelp og heldigvis var jeg rett ved veien. for rask så foten slik ut:
 Jeg følte likevel at jeg kanskje kunne løpe videre, men ble definitivt stoppet av mannen og lastet ned i bilen. Det gjorde bare mer og mer vondt (når endorfiner gir seg kommer smertene).
Etter en tur på legevakta er jeg hjemme igjen. Det blir en uke uten jobb og uten løping...så mye jeg får tid til nå!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Heldigvis var legen også en løper og han ga meg lov til å bare prøve å trene når jeg føler for det. Skal bare kjøpe slik en sportstape og tape ankelen (leddbånde og sener fikk seg visst sikkelig bank). Foreløpig sitter jeg med foten høyt oppe og leser blogger, har utrulig lyst å løpe (typisk, når man ikke kan), har tatt noen starke smertestillende og føler nesten at jeg er klar for alt!

4 kommentarer:

 1. Au, det så ikke godt ut! God bedring og nyt en ekstra fritiden. :o)

  SvarSlett
 2. isj, det var da for .....
  , det er nå en ting med belastningsskader og slikt man sliter med til daglig, men å skli på blader, kan ikke tenke meg noe mer irriterende, og gruer meg nå enda mer til glatta.
  Ikke start opp for tidlig - og god bedring!

  SvarSlett
 3. Foten ser faktisk verre og verre for jeg klarer ikke å sitte stille (mye opprydding, henting ti og fra osv). Så fra i dag skal jeg sitte med foten opp. Tror ikke at jeg kan jogge på søndag ;((. Helt utrolig hvor fort jeg savner dette. Det er helt krise når man får ikke bevege seg

  SvarSlett
 4. Den så lei ut! Var nok smart at du ikke trosset smerten og forsøkte å løpe videre.... ville ikke anbefalt det nei ;-) (det er bare min kjære som vrikker ankel etter 2km for deretter å fullføre skogsmaraton... IKKE smart!). God bedring! silja

  SvarSlett